MEDYA

Oyuncu Erdem Baş’ın lüks aracı gündem oldu

Geçtiğimiz aylarda ABD’ye yerleşen oyuncu Erdem Baş, bölgedeki yaşamıyla ilgili sık sık takipçilerine paylaşımlar yapıyor. Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleştikten sonra sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla gündeme gelmeye devam eden Baş, aldığı lüks aracı takipçilerine sundu ve ‘Umarım linç yemem’ notunu düştü.

Geçtiğimiz aylarda ABD’ye yerleşen oyuncu Erdem Baş, bölgedeki yaşamıyla ilgili sık sık takipçilerine paylaşımlar yapıyor. Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleştikten sonra sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla gündeme gelmeye devam eden Baş, aldığı lüks aracı takipçilerine sundu ve ‘Umarım linç yemem’ notunu düştü. Başvurduğu Green Card çekilişinin kendisine çıkmasının ardından ABD’ye yerleşen ünlü oyuncu Erdem Baş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Paylaştığı videolarla gündem olan ünlü oyuncu bu kez aldığı lüks aracı takipçileriyle paylaştı ve bir kez daha gündem oldu.

TELEFONUYLA İLGİLİ DETAYLARI PAYLAŞMIŞTI

Bir döneme damgasını vuran Reyting Hamdi, Ayrılsak Da Beraberiz, Seksenler ve Çocuklar Duymasın gibi fenomen dizilerde rol alan ünlü oyuncu Erdem Baş, başvurduğu Green Card çekilişinin kendisine çıkmasının ardından Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleşmişti. Geçtiğimiz aylarda ABD’ye yerleşen ve oradaki yaşantısıyla ilgili çektiği videoları takipçileriyle paylaşan Baş, geçtiğimiz günlerde yeni aldığı telefonla ilgili detayları paylaşmıştı.

LÜKS ARACINI PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabı üzerinden lüks aracını paylaşan ve açıklama yapan oyuncu Erdem Baş, ‘Burada araba temel bir ihtiyaç. Koca bir kıta ve otobüsle bir yere gitmek çok zor. Dolayısıyla burada ilk önce çözülecek ihtiyaçlardan biri araba. 2. el fiyatları eskiye göre burada da biraz artmış.’ ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’DE LÜKS ARABALARA BİNEMEDİM’

Baş, lüks bir Alman markasına ait 2009 model bir jeep satın aldığını açıkladı ve ABD’ye taşınmadan önce geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye’de kullandığı yerli marka otomobilini 146 bin TL’ye sattığını anlattı. Kesesine uyması için 2. el araba aldığını söyleyen Baş, ‘Benim için beni bir yerden bir yere götürmesi önemli olan. Bana fazla bile. Ayağımızı yerden kesiyor. Bunları söylemeye utanıyordum ama sonunda paylaştım. Bundan dolayı umarım fazla linç yemem. Ben Türkiye’de sattığım otomobilin fiyatına burada bu aracı aldım. Türkiye’de lüks arabalara binemedim. Hiç böyle lüks bir jeepe binmek gibi bir şansım olmamıştı. Burada bunu kolay bir şekilde alabildik.’ ifadelerine yer verdi.

 

Başa dön tuşu