SPOR

Alkol masasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden Fenerbahçe taraftarları için harekete geçildi

Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesinde alkol alan ve alkol masasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Fenerbahçeli taraftarlar için harekete geçildi. Kadıköy’de oynanan maç öncesinde alkol masasında Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bir grup Fenerbahçeli taraftar gündeme bomba gibi düşmüş ve taraftarların görüntüleri tepki çekmişti.

Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesinde alkol alan ve alkol masasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Fenerbahçeli taraftarlar için harekete geçildi. Kadıköy’de oynanan maç öncesinde alkol masasında Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bir grup Fenerbahçeli taraftar gündeme bomba gibi düşmüş ve taraftarların görüntüleri tepki çekmişti. Alkol masasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden bir grup Fenerbahçeli taraftar için harekete geçildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret ve küfür içeren tezahüratta bulunan taraftarların görüntüleri tepki toplamıştı. İşte detaylar…

ALKOL MASASINDA CUMHURBAŞKANI’NA HAKARET ETTİLER

Dün Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-HangiKredi Ümraniyespor karşılaşması öncesinde bir grup Fenerbahçeli taraftar bir mekanda oturarak alkol almaya başladı. Üstlerinde Fenerbahçe forması olan ve takımlarını yeni sezonun ilk maçında desteklemeye gelen bir grup taraftar alkol masasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmeye başladı. Sosyal medyada paylaşılan ve büyük tepki toplayan görüntülerde, taraftarların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik küfür ve hakaret içeren tezahüratta bulundukları görüldü.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bir grup taraftarın alkol masasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve küfür ettiği görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcılık, söz konusu kişiler hakkında ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçundan soruşturma başlattı.

ŞÜPHELİLERİN TESPİTİ İÇİN TALİMAT VERİLDİ

Olayla ilgili resen soruşturma başlatan Başsavcılık, görüntülerde yr alan şüphelilerin tespit edilmesi için emniyete talimat verdi.

Başa dön tuşu