ÜNİVERSİTE

Rektör Prof. Dr. Tuncel’den Minik Hastalara Sürpriz Ziyaret

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Balcalı Hastanesi Genel Çocuk Servisi’nde yatarak tedavi gören minik hastalara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Prof. Dr. Tuncel, “Hastanemizde misafir ettiğimiz sevgili çocuklarımızı sağlıklı şekilde uğurlamak en büyük arzumuz. Çukurova Üniversitesi olarak elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ve Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ile birlikte Genel Çocuk Servisi’nde tedavi gören çocuk hastaları ve ailelerini ziyaret etti.

Çocuklarla ilgilenen Rektör Prof. Dr. Tuncel, onlara çikolata ikram ederek sohbet etti.

Ailelerle de yakından ilgilenen, sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Tuncel, bir anne olarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

 

Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz ve servis yetkililerinden bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Tuncel, “Çukurova Üniversitesi olarak tedavi sürecindeki çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Onların tüm ihtiyaçlarının karşılanması ve isteklerinin yerine getirilmesi için gereken tüm çabayı sarfediyoruz. Hastanemizde en uygun tıbbi hizmet, tedavi ve bakımları yapılan misafirlerimize manevi ve psikolojik destek sağlamak için sık sık bir araya geleceğiz. Çocuklarımıza acil şifalar, ailelerine de güç ve kuvvet diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu