SARIÇAM

Adana’da tartıştığı ev sahibi ve kardeşlerini yaralayan kiracı tutuklandı

Adana'da ev sahibi ile cam kırma meselesi yüzünden tartışan Serhat Yüksekyayla, tartışma sonucunda ev sahibini ve 2 kardeşini tabancayla yaralamıştı. Ev sahibine ve kardeşlerini yaralayan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’da ev sahibi Nurettin Bozkurt ile cam kırma meselesi yüzünden tartışan kiracı Serhat Yüksekyayla, ev sahibini ve iki kardeşini tabancayla yaralamıştı. Olayın ardından kaçan kiracı geçtiğimiz akşam polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan kiracının tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

CAM KIRMA MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİLER

Adana’nın Sarıçam ilçesinde 7 Ağustos günü Gece saatlerinde meydana gelen olayda evin ikinci katında oturan Serhat Yüksekyayla’nın pencere camına iddiaya göre taş atıldı. Sesi duyan ev sahibi ise yukarı çıktı ve kiracısı ile “eve zarar verdin” tartışmasına girdi. Tartışmaya ev sahibinin kardeşleri Yakup ve Yunus Bozkurt da dahil olunca kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Yüksekyayla ev sahibi ve kardeşlerine tabanca ile ateş açarak yaraladı ve ardından Kayıplara karıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Adana şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Yakut ve Nurettin Bozkurt kardeşlerin hayatı tehlikelerinin olduğu öğrenildi.

KİRACI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayın ardından kaçan Serhat Yüksekyayla Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandığı evde gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Yüksekyayla, ev sahibinin kendisini evden çıkarmak için sebep aradığını ve bu sebeple de camı kırarak bahane uydurduklarını dile getirdi. Kendisini korumak için tabancayla Ateş açtığını söyleyen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu