MEDYA

Kadir Doğulu konuşmayı uzatınca Uraz Kaygılaroğlu’nun mimikleri kameralara böyle yansıdı

İsmail Akyazıcı ile Didem Keleş’in nişan törenine Kadir Doğulu ile Uraz Kaygılaroğlu damga vurdu. Evliliğe ilk adımı atan çiftin nişan törenine ünlü isimler akın etti. Çiftin nişan yüzüklerini takan ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun konuşmayı uzatması ve yaptığı hareketler karşısında mimikleri kameraya yansıyan Uraz Kaygıraoğlu’nun bu görüntüleri viral oldu. O anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Bir Zamanlar Çukurova gibi başarılı dizilerin yapım yönetmenliği yapan İsmail Akyazıcı, evlilik yolunda ilk adımı attığı Didem Keleş ile nişanlandı. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı nişan törenine Uraz Kaygılaroğlu’nun mimikleri damga vurdu. Çiftin nişan yüzüklerini takan Kadir Doğulu’nun tören konuşmasını uzatması ve yüzükleri öperek çiftin parmağına takması dikkat çekerken bu anlarda Kaygılaroğlu’nun jest ve mimikleri kameralara yansıdı.

YÜZ İFADESİ GÜNDEM OLDU

Dün akşam evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan İsmail Akyazıcı ile Didem Keleş çiftinin nişan törenine ünlü isimler akın etti. Çiftin nişan yüzüklerini ise ünlü oyuncu Kadir Doğulu taktı. Nişan yüzükleri takıldığı sırada damat İsmail Akyazıcı’nın yanında duran Uraz Kaygılaroğlu’nun mimikleri gündem oldu. Kadir Doğulu’nun yüzükleri takmadan önce yaptığı konuşmayı uzatması ve yüzükleri öperek takması çok konuşulurken ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun bu anlardaki yüz ifadesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

YORUM YAĞDI

Damat İsmail Akyazıcı’nın yanında duran ve bu anlarda gülmemesi için Akyazıcı’nın gözünün içine bakan Uraz Kaygılaroğlu için sosyal medyada yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcıları gündem olan görüntüleri paylaşarak, ‘Uraz şurada gülmemeyi başardığı için en iyi oyuncu ödülü alması lazım’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Başa dön tuşu