YAŞAM

Çamaşır makinesinin içine 2 adet tenis topu koyun! Sonuçlara inanamayacaksınız

Evinizi temizlemek için hesaplanamaz saatler harcamayı seviyorsanız, temizlik temel bir sıkıntı ve angarya olabilir. Çok sayıda ev sahibi, ideal kapsamlı temizlik sorunundan uzak durmak için temizlikçileri işe almaya karar verir, ancak temizlik uzmanlarını getirmek bütçeniz için ek bir maliyettir.

Temizlik uzmanlarına ve profesyonellere para ödemeyi bırakın ve her mülk sahibinin bilmesi gereken bu basit ama zekice tüyolarla etkili bir ev temizleme sistemini nasıl oluşturacağınızı öğrenin!

TENİS TOPLARI İLE KURUMA SÜRESİNİ HIZLANDIRIN

Sıkı giysiler, çarşaflar ve hatta pedleri kurutmak için asmak zor ve zahmetli olabilir. Her şey düşünüldüğünde, hiçbir şey akşamları yakın zamanda temizlenmiş, ılık örtüler ve çarşafların altında samanlara çarpmaktan daha iyi hissettirmez. Bununla birlikte, özellikle demetlemekten kaçınmaya çalışırsanız, minderlerin çabuk kuruması zordur. Çoğu yatak sahibi, tenis toplarını kullanarak pedlerinizi hızlı bir şekilde kurutabileceğinizin farkında değildir. Sıradan bir kuru ayardayken makinenize bir top atın. İyi bilinen spor ekipmanlarının yardımıyla kurutma sisteminin ne kadar kullanışlı hale geldiğine şaşıracaksınız!

BULMASI KOLAY EV İLAÇLARI İLE BORU VE KANALİZASYON TIKANIKLIKLARINIZI AÇIN

Tıkanmış ve tıkanmış borular ve drenaj kanalları, hevesli ev aşçılarının uzak kalamayacağı sorunlardan biridir. Günde üç öğün yemek yapabilir veya haftada birkaç kez daha soğuk yiyecekler için piliçleri önceden ısıtabilirsiniz. Drenajınızı engellemek ve tıkanmış gıda atıklarıyla ilgili sorunlara neden olmak yaygın bir uygulamadır. Ancak, tamirciyi arama zahmetine bile girmeyin. Basit bir ev yapımı pop ve sirke düzenlemesi, borularınızı tıkayan her türlü maddeyi öldürebilir. İdeal bir tıkanma için, tıkanmış borulara saf kabartma tozunun yarısını dökün, ardından bu noktada eşit oranlarda sirke ve kaynar su karışımı ekleyin. Karışım köpürecek ve tıkanmış borularınıza bir flaş gibi neden olan istenmeyen kalıntıları ayıracaktır!

ZEMİN LEKELERİNİ ÇIKARMAK İÇİN ÇELİK YÜNÜ KULLANIN

Ahşap zeminleriniz varsa, ahşap zeminlerde sürekli olarak ortaya çıkan çentikler, çizikler ve lekelere çok aşina olacaksınız. Gençler, mobilyalar ve evcil hayvanlar zeminlerimizi olumsuz etkiler. Her ne olursa olsun, zeminleri yeniden kaplamak için uzmanları getirmek için beklemede kalın. Çelik yapağı ile birkaç hızlı vuruşla kusurları nazikçe silin. Ev geliştirme mağazalarında düşünülen her şey tarafından kolayca bulunan çelik yapağı, rahatsız edici zemin çiziklerini gizlemek için mütevazı bir cevaptır.

PORTAKAL İLE SU LEKELERİNİ VE İZLERİNİ ÇIKARIN

Uzmanların, işlenmiş çelik aparatları uygun şekilde nasıl temizleyeceğinizi anlamanıza ihtiyacı yoktur. Ancak, biraz ustalık ve birkaç turuncu şeritle sertleştirilmiş çeliği temizleyebilir ve sinir bozucu su lekelerini bir dahi gibi ortadan kaldırabilirsiniz! En iyi sonucu elde etmek için turuncu şeritleri sertleştirilmiş çelik tıkaç, soğutucu, fırın veya diğer makinenize doğrudan sürün. Şeritlerdeki narenciye özü ve normal yağlar, dakikalar içinde çizgili bir bitiş yapmanıza yardımcı olacaktır!

TOZU ETKİLİ BİR ŞEKİLDE GİDERMEK İÇİN KAHVE FİLTRELERİ KULLANIN

Belki de en sıkıcı ev işi, evinizin birçok yüzeyini toplamaktır. Gerçekten de, haftada bir hafta derin mükemmel ve en iyi tozlayıcıların masaya getirdiği parayla bile, çok katmanlı yüzeyleriniz sürekli olarak toparlanmaya ihtiyaç duyar. Benzersiz toz tozlarının yerini almak için küçük bir servet harcamak yerine, pratik ve bol espresso veya kahve filtreleri düzenlemesini düşünün. Espresso ve kahve filtreleri kullanmak sadece etkili bir çözüm değil, aynı zamanda cihazlarınız arasındaki küçük saklanma noktalarında ulaşılması zor alanlara yapışan inatçı tozları kaldırmak için bir çözüm. İstenmeyen toz ve kirden kurtulun; Espresso ve kahve filtreleri uzun süre temizlik araç kutunuzda kalıyor!

BEBEK YAĞI İLE SU LEKELERİNİ TEMİZLEYİN

Narenciye şeritleri ile makinelerinizdeki su lekelerini temizledikten sonra, çizgi bırakmadan tatlı kokulu bir görünüm için sınırlı miktarda jenerik bebek yağı ekleyin. Bazı kişiler benzer sonuçlar için WD-40 gibi jenerik yağlayıcılar kullanırken, merhem yanıcı, zehirli ve acımasızdır. Temelde evin en çok ziyaret edilen odası olan mutfaklar için harika değil. Kusursuz işlenmiş çelik bir yüzey elde etmek için, mikrofiber bir malzemeye on sentlik bir çocuk yağı püskürtün ve makinenizi ovalayın. Kısa süre önce temizlenmiş işlenmiş çeliğiniz bozulmamış görünecek!

KOKULU BİR MUTFAK LAVABOSUNU TAZELEYİN

Her aşçı mutfakta kötü bir kokunun ne kadar itici olduğunu bilir. Mutfağınızın geri kalanının tertemiz olması özellikle rahatsız edicidir. Kendi hoş kokunuzu kendiniz yapabilirsiniz. İyi bir çöp çıkarma işlemine sahip olduğunuzu varsayarak, içine birkaç küçük narenciye parçası atın ve bir anın büyük bir bölümünde veya yakınlarda bir yerde onları eziyet edin. Portakal ve limon şeritleri, zeminlerinizi ve tezgahlarınızı uzun süre temizlemeden derinlemesine bir temizliğin yeniliğini yayar! Ziyaretçileriniz yaydığınız güzel kokudan etkilenecek.

Başa dön tuşu