SPOR

Onyekuru Adana Demirspor-Galatasaray maçına damga vurdu

Adana Demirspor-Galatasaray maçının ilk yarısına Adana Demirspor futbolcusu Onyekuru damga vurdu. Onyekuru’nun Galatasaray karşısında kaçırdığı golün ardından sosyal medya ayağa kalktı. Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü kaçıran Onyekuru’ya tepki yağarken golü bilerek atmadığına dair iddialar gündeme geldi. Nijeryalı futbolcu, karşılaşmanın ilk yarısında gösterdiği başarılı performans ile maçın en iyilerinden biri oldu.

Adana Demirspor’un ev sahipliği yaptığı heyecan dolu maçta ilk yarı 0-0 tamamlandı. İlk yarıdan gol çıkmazken Adana Demirspor’da forma giyen yıldız futbolcu Onyekuru’nun Galatasaray’ın kalecisi Muslera ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kaçırdığı gol tartışma yarattı. Onyekuru’nun golü bilerek atmadığı iddiaları gündeme geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları yıldız futbolcunun eski takımı olan Galatasaray’a gol atmak istemediğini ilk yarıda bulduğu gol şansını da bilerek kullanmadığını öne sürdü.

ONYEKURU’YA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Adana’da oynanan Adana Demirspor-Galatasaray maçında ilk yarıda skor değişmedi ve 0-0 tamamlandı. Gözler ikinci yarıya çevrilirken ilk yarıda yakaladığı bir pozisyonu değerlendiremeyen Onyekuru’ya tepki yağdı. Maçın 30. dakikasında Belhanda’nın indirdiği topla kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Onyekuru, topa istediği vuruşu yapamadı ve kalecinin üzerine vurdu. Bu pozisyon sonrasında sosyal medyanın diline düşen Onyekuru’nun golü bilerek atmadığı öne sürüldü.

İşte beIN Sports’ta yer alan Onyekuru’nun çok konuşulan pozisyonu;

BİLEREK GOL ATMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Daha önce Galatasaray forması giyen Nijeryalı futbolcu Onyekuru’nun bu akşam maçta bilerek gol atmadığı iddia edildi. Yakaladığı fırsatı değerlendiremeyen yıldız futbolcuya sosyal medyada çok çirkin ithamlarda bulunuldu. Kısa sürede gündemin en üst sıralarına çıkan Onyekuru ile ilgili çok sayıda paylaşım geldi. Sosyal medyada yıldız futbolcunun bilerek gol atmadığı iddiaları konuşulurken Onyekuru, Adana Demirspor-Galatasaray maçının ilk yarısında takımının en iyilerinden biri oldu.

Başa dön tuşu