GENEL

Kız Kulesi yıkıldı mı? Kız kulesi çalındı mı? Kız kulesi son hali ne oldu?

Sosyal medyada kız kulesi seferberliği başlatıldı. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında restarasyona başlayan Kız kulesi çalındı mı? Kız Kulesi yıkıldı mı? Kız kulesine ne oldu merak ediliyor!

Kız kulesine ne oldu?

Eylül ayında restore edilmesi nedeniyle tadilatına başlanan kız kulesi aradan geçen 1 yıl aradan sonra açılması bekleniyordu. Ne zaman açılacak sorularının daha çok duymak isterken bugün Kız kulesi yerinde olmadığını, Kız Kulesi yıkıldı mı, kız kulesi çalındı mı gibi sorular gece yarısı peş peşe geldi.

Kız Kulesi son hali!

Sosyal medyada yayılan bir video göre Kız Kulesi yerinde mi yok, Kız kulesi sökülmüş gibi sorular beraberinde geldi. Kız kulesi özellikle video olan açıda yerinde görünmüyor. Ancak tadilat için Kız kulesi bir yere mi götürüldü yoksa yıkılıp yeniden mi yapılacak bilinmiyor.

Kültür ve Turizm bakanlığı Kız kulesi akıbetiyle ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Tadilatı üstlenen Kültür ve Turizm bakanlığı sosyal medyada hızla yayılan Kız kulesi çalındı, kız kulesi yıkıldı haberleri sonrası açıklama yapar yapmaz sizlerle paylaşılacak.

Kız Kulesine yıkıldı mı?

Kız Kulesi yıkılması veya çalınması söz konusu değil ancak 1 yıl süren restore çalışmlarının sona gelmesi ve biran önce açılması bekleniyor.

Kız kulesi son hali video

Başa dön tuşu