MEDYA

Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayraktar kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz aylarda Serkan Kodaloğlu ile olan evliliğini noktalayan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile yeni bir ilişkiye yelken açmış ve evlilik kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Petek Dinçöz’ün evlilik kararı büyük bir şaşkınlıkla karşılanmış ve bazı takipçileri bu kararın çok erken verildiğine dair yorumlarda bulunmuştu. Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyükbayraktar ise merak konusu oldu.

Geçtiğimiz aylarda Serkan Kodaloğlu ile olan evliliğini noktalayan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile yeni bir ilişkiye yelken açmış ve evlilik kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Petek Dinçöz’ün evlilik kararı büyük bir şaşkınlıkla karşılanmış ve bazı takipçileri bu kararın çok erken verildiğine dair yorumlarda bulunmuştu. Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyükbayraktar ise merak konusu oldu. Serkan Kodaloğlu ile boşanan Petek Dinçöz’ün Nida Büyükbayraktar ile nikah mamasına oturması magazin gündemine bomba gibi düştü. İş insanı Nida Büyükbayraktar ile evlnen Petek Dinçöz’ün eşi hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Peki, Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayraktar nereli, ne iş yapıyor? Nida Büyükbayraktar kaç yaşında? İşte detaylar…

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Nida Büyükbayraktar ile nişan yüzüklerinin fotoğrafını paylaşan Dinçöz, ‘Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun. Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın.’ notunu düşmüştü.

NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR?

Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyükbayraktar, eğlence sektörünün tanınmış isimlerinden. İş insanı Büyükbayraktar, 2011 yılında Metro Turizm’in Ege Bölge Müdürü olarak çalıştı.

PETEK DİNÇÖZ KİMDİR?

29 Mayıs 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, ilk ve ortaokulu Gazi Ortaokulu’nda tamamladı. 14 yaşında kadar İzmir’de ikamet etti. Okulu bıraktıktan sonra mankenlik hayatına atıldı. Can Tanrıyar ile hayatını birleştirdi ve 2010 yılında boşandı. 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile evlenen Dinçöz, 2022 yılında evliliğini noktaladı. Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu’nun bu evlilikten İrfan Aslan adında bir çocukları dünyaya geldi. Boşanmanın ardından İrfan Aslan’ın velayeti annesi Petek Dinçöz’e verildi.

Başa dön tuşu