GENEL

Putin öldü mü? Putin sağlık durumu nasıl? Suikast girişimi nasıl oldu, kim yaptı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in aracına bombalı saldırı düzenlendiğine dair iddialar dünya gündemine yerleşirken olayın detayları araştırılmaya başlandı. Putin’e suikast girişimine dair iddiaların gerçekliği araştırılırken suikast girişiminin nasıl olduğu ve suikastı kimin yaptığı da merak edilenlerin başında geliyor. Putin’in sağlık durumu da araştırılan konular arasında. Bir Kremlin yetkilisinin açıklamasına dayandırılan suikast iddiası sosyal medyanın da gündeminde.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e suikast düzenlendiği iddiası dünya gündeminde. Sosyal medyanın da en çok konuşulan konularının en başında yer alan suikast iddiası ile ilgili detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Putin’e suikast düzenlendi mi? Putin öldü mü? Putin’in sağlık durumu nasıl? Putin yaşıyor mu? Suikast girişimi nasıl oldu? Putin’e suikastı kim yaptı? İşte tüm merak edilenler…

PUTİN ÖLDÜ MÜ?

PUtin’in aracına bombalı saldırı düzenlendiği iddiası dünya gündemine bomba gibi düşerken olayın detayları da merakla araştırılıyor. Suikast iddiasının gündeme gelmesinin ardından ‘Putin öldü mü?’, ve ‘Putin’in sağlık durumu nasıl?’ gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İngiliz gazetesinde yer alan Rusya liderine suikast iddiasıyla ilgili Kremlin’den henüz doğrulama gelmedi. İngiliz gazetesi The Sun’ın haberinde saldırıda Putin’in zarar görmediği ve güvenliği bir yere götürüldüğü iddiasına da yer verildi. Tüm bu iddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama yok.

TUTUKLAMALAR OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken tüm dünya Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yönelik düzenlendiği iddia edilen suikast haberini konuşuyor. Bir Kremlin yetkilisinin açıklamalarına dayandırılan suikast iddiası ile ilgili henüz Kremlin’den doğrulama gelmedi. Ancak İngiliz gazetesinde yer alan haberde Putin’in aracının sol ön tekerleğinin hedef alındığı ve hedef alınan tekerlekte yüksek bir patlama ve ardından yoğun duman yükseldiği öne sürüldü. Saldırıdan zarar görmeyen Puti’in güvenli bir yere götürüldüğü aktarılırken çok sayıda tutuklama olduğu iddialarına da yer verildi. Putin’in resmi konutuna geri döndüğüne dair iddialar da gündeme geldi.

Başa dön tuşu