GENEL

Tester parfüm nedir, orjinal midir? Tester parfüm kalıcı olur mu? Tester ve orjinal parfüm arasındaki farklar

Sıklıkla parfüm kullananların bildiği üzere tester parfümler tür olarak farklıdır. Alışveriş yapacak olan isimler alacakları parfümleri test etmek için verilen tester ürünlerinin orjinal olup olmadığını merak etmektedir. Tester parfümlerin orjinal olup olmadığı konusunda merakların çoğalması üzerine araştırmalarda sıklık kazandı. Tester parfüm nedir, orjinal midir? İşte, tester parfümler hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Tester parfüm nedir?

Günlük hayat içerisinde hemen hemen herkesin kullandığı parfüm türlerinden olan testerlar için dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Parfüm satın alırken kişiler kokusunu şişe üzerinden bakmaktadır. İşte kokusunun test edilerek bakılan şişelere tester denmektedir. Firmalar arasında örnek koku olarak adlandırılan parfümler kişilerin alacağı parfüm kokusu ve dokusu hakkında bilgi sahibi olabilmesi adına tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra tester parfümler satışa sunulabilecek bir türden değildir.

Kararsız kalınan kokular arasında seçim yapmak testerlar ile daha mümkün hale gelmektedir. Tester parfümlerin hazırlanma amacı kişilere koku hakkında satın almadan önce bilgi vermektir. Kişiler satın alma işlemi yapmadan parfüm konusunda bu tester parfümlerle seçim yapabiliyor.

Tester parfüm orjinal mi, nasıl anlaşılır?

Özellikle sıklıkla parfümünü değiştirenlerin merak ettiği tester parfümler gündemde yerini almaya devam etmektedir. Tester parfümler sahte olan bir parfüm türü değildir. Tester parfümlerde orjinal parfümlerin özelliklerine ve dokusuna sahip olan üründür. Yalnızca test edilebilmesi açısından orjinal parfümü daha küçük bir miktarda konulması halinde kullanılmaktadır. Parfüm kokularının tanıtımında ücretsiz olarak dağıtılan tester parfümler orjinal parfüm kokusu, dokusu ve özellikleri ile aynıdır. Tester parfümler siteler ya da mağazalardan satın alınan parfümlerden değildir.

Tester parfümlerin satışı

Tester parfümler hiçbir mağaza ya da internet sitesinde satışa sunulmamaktadır. Bununla beraber orjinal parfüm bulmakta zorlanan vatandaşlar için https://www.gumrukmallarisatisi.com/ önerimiz bu sayfa olurken birbirinden güzel kokuların yer aldığı bu siteye gün geçtikçe yoğun ilgi gösterilmektedir.

Başa dön tuşu