MEDYA

Adana’da kavga eden oyuncular Murat Ünalmış ve Kerem Alışık hakkında mahkeme kararını verdi

Adana Çukurova’da çekilen bir zamanlar Çukurova dizisinin setinde kavga eden oyuncular Murat Ünalmış ve Kerem Alışık hakkında mahkeme kararını verdi.

Adana’da çekilen bir zamanlar Çukurova dizisinin yıldızları Murat Ünalmış ve Kerem Alışık arasında kavga çıkmıştı. Kavganın ardından oyuncu Murat Ünalmış meslektaşı Kerem Alışık’a hakaret davası açmıştı. Mahkeme dava ile ilgili kararını verdi. Peki Murat Ünalmış ve Kerem Alışık arasında ne olmuştu neden kavga etmişlerdi?

Dizi setinde kavga çıkmıştı

Bir zamanlar Çukurova dizisinin 2 başrol oyuncusu Murat Ünalmış ve Kerem Alışık geçtiğimiz sene Adana’da yapılan çekimler sırasında kavga etmişti. Murat Ünalmış kavganın ardından kendisine hakaret ettiği iddiası ile Kerem Alışık hakkında hakaret davası açmıştı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunan Murat Ünalmış’ın şikayeti üzerine açılan davada karar çıktı.

Mahkeme son sözü söyledi

Murat Ünalmış ve Kerem Alışık arasında yaşananlarla ilgili Tanık beyanları da ortaya çıktı. Tanık ifadelerinde Kerem Alışık’ın Murat Ünalmış’a hakaret ettiği iddiaları doğrulandı. Bunun üzerine mahkeme son sözü söyledi. Mahkeme heyeti, Sanığın hakaret suçunu işlediği gerekçesiyle Adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Murat Ünalmış ve Kerem Alışık neden kavga etti?

Bir zamanlar Çukurova dizisinin Adana Karaahmetli köyünde yapılan çekimleri sırasında 24 Nisan tarihinde Murat Ünalmış ve Kerem Alışık arasında gerginlik yaşanmıştı. Tartışma sebebiyle sete ara verilirken Kerem Alışık’ın Murat Ünalmış’a hakaret ettiği iddia edilmişti.

Başa dön tuşu