SPOR

Adana Demirspor teknik direktörü Montella: Kırmızı kart Galatasaray maçının kaderini değiştirdi

Spor Toto Süper Lig’in flaş ekiplerinden Adana Demirspor’un teknik direktörü Montella, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig de iyi bir çıkış yakalayan ve liderlik koltuğunu da sık sık ele geçiren Adana Demirspor’un teknik direktörü Montella geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçı ile ilgili konuştu. Galatasaray maçında Adana Demirspor’un iyi bir mücadele verdiğini belirten teknik adam, kırmızı kartın maçı etkilediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de 17 puanla ikinci sırada yer alan Adana Demirspor Yarın akşam Gaziantep’e konuk olacak. Maçın hazırlıklarına devam eden mavi lacivertli ekibin teknik direktörü montella takıma taktik çalışması yaptırdı. Vincenzo Montella antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçı ile ilgili konuşan tecrübeli teknik direktör, Galatasaray maçından beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kırmızı kart oyunu etkiledi

Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, Takım olarak her maça 3 puana hedefleyerek çıktıklarını belirterek Galatasaray ile zorlu bir mücadeleyi geride bıraktıklarını söyledi. montella açıklamasının devamında ise “Kırmızı kart, oyunu etkiledi. Sonrasında çok iyi defans yaptık ve golü bulmak için de mücadele verdik. O yüzden futbolcularımızın hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok fazla enerji sarf ettiği bir maç oldu” dedi.

Başa dön tuşu