SİYASET

SEYHANLILAR İLE BULUŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ESNAFLARA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

Ziyaretlerine Gürselpaşa Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek başlayan Akan, esnaflar ile sohbet edip hatırlarını sordu.

 

HASTALARI ZİYARET ETTİ

Akan, esnaflara hayırlı, bereketli ve bol kazançlar dileyerek, evinde tedavi gören Hasan Derebağ’ı ziyaret edip, Allah’tan şifalar diledi. Akan 24 Haziran seçimlerinde rahatsızlıklarına aldırmadan oylarını kullanarak, vatandaşlık görevini yerine getiren tüm hastalara da acil şifalar temennisinde bulunarak, teşekkür etti.

 

Akan,  Adana Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden Fatih Doğanay’ı da hastanede ziyaret ederek şifalar dileyip, yaşadığı hastalık sebebiyle yürüme güçlü çekmesi dolayısıyla tekerlekli sandalye hediye etti.

 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Akan, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla ziyaret ettiği tüm mahalle sakinlerinden ilgi ve alaka gördüklerini belirterek, “Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler kapsamında bir çok ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde bizlere gönül kapılarını açan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bizler bir gün için değil, her an vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 
 
 
 

Başa dön tuşu