GENEL

ARA BULUCULAR VE AVUKATLARIN ROLÜ

Eğitim çalışmasının açış konuşmasını Baro Başkanı Av. Veli Küçük yaptı.

 

Av. Küçük, "Arabuluculuk adalet kavramına çözümler üretmelidir. Adliyelerin iş yükünü, dosya sayısını azaltmasına katkı sağlamasını diliyorum.  Sistemin yerleşmesi noktasında biz baro olarak bu çalışmaları titizlikle takip edeceğiz, sorunların çözümüne katkı sağlayacağız. Arabulucu sürecinde, tarafları temsil edecek avukatların neler yapması gerektiğine yönelik değerli meslektaşım Av. Yurdagül Gündoğan'ın da katkılarına, çalışmalarımıza verdiği desteğe teşekkür ediyorum. Keyifli ve başarılı bir program olmasını diliyorum" dedi.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyesi ve Komisyon Koordinatörü Av. Özge Doğan İşcan, Av. A. Duygu Özgüven'in de katılımıyla gerçekleşen eğitim çalışmasına hukukçular yoğun ilgi gösterdi.

 

Arb. Av. Gündoğan, slayt gösterisi eşliğinde gerçekleştirilen sunumunda;  Arabuluculuk- dava şartı uygulaması- süreçte karşılaştığımız sorunlar ve çözümlerin neler olabileceği konusunda katılımcılarla karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Arb. Av. Gündoğan,  gerçekleşen toplantıda; hukukçulardan gelen soruları da yanıtladı.

Başa dön tuşu