ÇUKUROVA

Adana’da akıllara durgunluk veren hırsızlık olayı

Adana'da bir hırsız çaldığı kahve takımını yeniden mağazaya iade ederek iade parası aldı. Mağaza personeli ise "Parayı vermesek ürünlerle gidecekti" dedi.

Adana’da bir mağazaya elindeki boş poşetle giden ve 12 kişilik Kahve takımı çalarak kasada kasiyerden iade parası iste yani hırsız 980 lira parayı alarak kayıplara karıştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

BOŞ POŞETLE GELDİ KAHVE TAKIMI ÇALDI

Olay, Adana’nın Merkez Çukurova ilçesine bağlı Şehitler Bulvarı üzerindeki Bir mağazada meydana geldi. Bir kişi boş poşetle mağazaya gelerek tanesi 490 tl olan 6 kişilik kahve takımından iki tane alıp poşete koydu. Hemen ardından kasaya giden adam kasiyere ürünleri eşinin aldığını iade etmek istediğini söyledi. Kasiyer Fiş olmadan iade kabul edemeyeceklerini söyledi ancak adam tartışma çıkararak müşterileri rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine kasiyer Tartışmanın büyümemesi için fişsiz iadeyi kabul ederek adama 950 TL ödedi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Çalışanlar bir süre sonra yaşananlardan şüphelenerek mağazanın Kamera kayıtlarını izledi. Kamera görüntülerinde şahsın elindeki boş poşetle mağazaya girdiği ve ardından da fincan takımlarını poşete koyarak kasaya gittiği tespit edildi. Hırsızlık olayı olduğunu fark eden çalışanlar durumu hemen Polise haber verdi.

KAFAMIZ KARIŞTI PARAYI ÖDEDİK

Kasada bulunan Rabia Bıçkı,  “Boş poşetle mağazaya gelen kişi 2 takım fincanı poşete katıyor ve kasaya geliyor. Fincan takımlarının tanesi 490 lira. 2’si 980 lira yapıyor. Fincanları aldıktan sonra kasaya geliyor ve ürünü daha öncesinden almışçasına konuşarak ürünü iade etmek istedi. Bizde fiş olması gerektiğini söyledik. Ancak kendisi çok profesyonel olduğu için bizim kafamızı karıştırdı. Bizde zor durumda kaldığımız ve diğer müşteriler rahatsız olmasın diye 980 lirayı verdik” dedi.

Başa dön tuşu