MEDYA

Yalıçapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu’ndan kötü haber! Çekimler durdu, tüm ekip büyük şok yaşadı

Star TV ekranlarında yeni sezonda yayına başlayacak olan yalıçapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu'ndan kötü haber geldi. Dizinin Gaziantep çekimleri dururken bütün ekip Afra Saraçoğlu’ndan gelen kötü haberle sarsıldı. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında OGM Pictures imzası ile yayınlanacak olan yalıçapkını dizisinin çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. İlk bölüm çekimleri Güneydoğu Anadolu’da Gaziantep’te yapılan dizide başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi ile tüm dünyada ses getiren Burcu Alptekin oturuyor. Geçtiğimiz hafta sete çıkan dizide büyük korku yaşandı. Yalıçapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu’ndan kötü haber geldi.

TÜM ÇEKİMLER DURDU

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı yalıçapkını dizisinde İstanbul’da yaşayan zengin zengin bir ailenin oğulları Ferit’in dedelerinin isteği üzerine memleketlerinden bir kızla evlendirilmesi konu alınıyor. Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan dizide koronavirüs şoku yaşandı. Dizinin başrollerinde neden Afra Saraçoğlu Corona virüse yakalandı. Güzel oyuncunun covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu kaldıĞI evde Karantina altına girdiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Afra Saraçoğlu koronavirüsü hafif atlatıyor ve semt tam göstermiyor. Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nun da ünlü oyuncu ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

ÇEKİMLER PLANLANAN SÜRECE YETİŞMEYECEK

Yalıçapkını dizisinin Güneydoğu çekimlerinin 3 hafta sürmesi planlanıyordu. Ancak başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu’nun koronavirüse yakalanması ile birlikte çekimlerde ertelendi. Güneydoğu Anadolu’da yapılacak olan şekillerin 5 gün aradan sonra tekrar başlayacağı öğrenildi. Bu süre içinde Afra Saraçoğlu’nun bulunmadığı sahneler çekilmeye devam edecek. Ancak sette başka koronavirüs Vakası olup olmadığının anlaşılması için tüm çalışanlara test yapıldığı öğrenildi.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu 1997 yılında Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya gelmiştir. Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu İlköğretim ve orta öğrenimini Antalya’da tamamlamış Eskişehir Osmangazi Üniversitesi karşılaştırmalı edebiyat bölümünü kazanmıştır. 2016 yılında üniversite eğitimi gördüğü sırada ikinci şans filmi ile oyunculuğa adım atan Afra Saraçoğlu Daha sonrasında bir çok dizi ve filmde rol almıştır.

Başa dön tuşu