SPOR

Galatasaray Muslera’ya veda ediyor! Yerine gelecek isim bile belli

Uzun yıllardır Galatasaray’ın kalesini koruyan Fernando Muslera, yeni sezonda da gösterdiği başarılı performansla takdir topluyor. Hem Galatasaray hem de rakip takım taraftarları tarafından çok sevilen ve saygı duyulan deneyimli kalecinin sezon sonunda takımdan ayrılacağının kesinleştiği iddia ediliyor. Sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı iddia edilen Muslera’nın yerine ise geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Pena’nın geleceği konuşuluyor.

Fernando Muslera, Süper Lig’in yeni sezonuna da çok iyi bir başlangıç yaptı. Performansıyla her zaman alkış alan Muslera, Adana Demirspor maçının ardından Galatasaray tarihinde en çok forma giyen 5. futbolcu oldu. Ancak Muslera için İtalyan basını tarafından ortaya atılan iddialar Galatasaray taraftarlarını üzecek cinsten. Muslera’nın sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı öne sürülüyor.

TAKIMDAN AYRILIYOR

Galatasaray’ın kalesi uzun yıllardır deneyimli eldiven Muslera’ya emanet. Yıllardır hem performansı hem de duruşuyla sarı kırmızılı taraftarlar kadar rakip takım taraftarları tarafından da sevilip saygı duyulan Muslera ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, Muslera’nın sezon sonunda Galatasaray’dan kesin olarak ayrılacağını öne sürdü. Muslera yerine geleceği iddia edilen isim de çok tanıdık.

PENA İDDİASI

Spor gündemine bomba gibi düşen Muslera’nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddiasının yanı sıra yerine geleceği iddia edilen isim de çok konuşuldu. Muslera takımdan ayrıldıktan sonra yerine geçen sezon sarı kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen Inaki Pena’nın geleceği öne sürüldü. Bu iddialar sosyal medyanın gündemine yerleşirken Galatasaraylı taraftarlar ise konuyla ilgili yorumlarını dile getiren binlerce paylaşım yaptı.

Başa dön tuşu