GENEL

Fenomen temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın hikayesi meğer bambaşkaymış! Her şey Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de ortaya çıktı

Dans görüntüleri ile sosyal medya fenomeni haline dönüşen temizlik işçisi Hamit Karakaya, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katıldı. Temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın neşeli görüntüsünün altında meğer acı dolu bir hikaye yatıyormuş. İşte Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de ortaya çıkan o acı dolu hikaye.

Fenomen temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın hikayesi meğer bambaşkaymış! Her şey Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de ortaya çıktı. Temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın dans görüntüleri sosyal medyaya damga vurmuştu. En son Kıraç konserinde kurtlarını döken Hamit Karakaya’nın hikayesinin bambaşka olduğu ortaya çıktı. Meğer Fenomen temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın o neşeli hallerinin altında bir dram yatıyormuş. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan Hamit Karakaya, gözyaşları içinde çocuk özlemini anlattı. Eski eş ise canlı yayına telefonla bağlanarak “4-5 yıldır neredeydi” diye sordu. İşte Türkiye’nin konuştuğu temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın yürek burkan hikayesi…

Temizlik işçisi Hamit Karakaya, bir düğünde çekilen dans görüntüleri ile sosyal medyaya bomba gibi düşmüş ve o görüntüler kısa süre içinde sosyal medyada viral haline gelmişti. Oynadığı anlarla tüm dikkatleri üzerine toplayan ve kısa süre içinde de sosyal medya fenomeni haline dönüşen Hamit Karakaya, bu defa da Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına konuk oldu. Bu defa dans görüntüleri ile değil çocuk özlemi ile gündeme gelen temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın çocuk özlemi yürek burktu.

ÇOCUĞUNU YILLARDIR GÖREMİYOR

Sosyal medyada dans görüntüleri ile gündeme gelen temizlik işçisi Hamit Karakaya, bu defa da Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında karşımıza çıktı. Türkiye’nin neşeli halleri ve dans görüntüleri ile tanıdığı Hamit Karakaya’nın dram dolu hikayesi ise ekranlara damga vurdu. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan Hamit Karakaya, meğer yıllardır çocuğunu göremiyormuş. Velayeti boşandığı eski eşinde olan çocuğunun özlemi ile yanıp tutuşan Hamit Karakaya, bir an önce çocuğuna kavuşmak istediğini söyledi.

OĞLUNA KAVUŞABİLECEK Mİ?

Hamit Karakaya’nın şimdiki eşi de canlı yayına telefonla bağlanarak, eşinin her gece ağladığını ve çocuğuna kavuşmak için yanıp tutuştuğunu söyledi. Eski eş Dilan ise canlı yayına telefonla bağlanarak, Hamit’in 2 yıldan bu yana nafaka ödemediğini bu sebeple de çocuğunu göstermediğini söyledi. Hamit’in kendisini çok üzdüğünü söyleyen Dilan, iddiaya göre çocuğunu göstermeyerek Hamit’ten intikam alıyor.

Başa dön tuşu