SPOR

Trabzonspor YouTube kanalında infial yaratan canlı yayın

Trabzonspor YouTube kanalında skandal bir canlı yayın gerçekleşti. Akşam idmanı için deneme yapmakta olan personel, yanlışlıkla kulübün YouTube kanalından canlı yayın açtı. Bu anlarda yönetimin kararlarını eleştiren ve canlı yayında olduklarını fark etmeyen kulüp çalışanlarının sözleri tepki çekti.

Trabzonspor YouTube kanalında skandal bir canlı yayın gerçekleşti. Akşam idmanı için deneme yapmakta olan personel, yanlışlıkla kulübün YouTube kanalından canlı yayın açtı. Bu anlarda yönetimin kararlarını eleştiren ve canlı yayında olduklarını fark etmeyen kulüp çalışanlarının sözleri tepki çekti. Yanlışlıkla canlı yayın açan ve yönetimin kararlarını eleştiren kulüp çalışanlarının sözleri tepki topladı. Skandal canlı yayınla ilgili Trabzonspor’dan açıklama geldi. Kulüp, olayla bağlantısı bulunan bütün personelin işine son verildiğini açıkladı. Skandal olay sosyal medyanın da gündemine oturdu. İşte detaylar…

YANLIŞLIKLA CANLI YAYINA GİRDİLER

Trabzonspor’da yaşanan canlı yayın skandalı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Akşam idmanı için deneme yayını yapan personel, yanlışlıkla kulübün YouTube kanalında canlı yayın yapmaya başladı. Bu anlarda yönetimin kararlarını eleştiren ve canlı yayın açtıklarının farkında olmayan kulüp çalışanlarının o anları gündem oldu.

YÖNETİMİ ELEŞTİRDİLER

Yanlışlıkla canlı yayına giren çalışanlardan biri ‘Batuhan Kör, Enis Destan ve Emrehan Gedikli gibi futbolcular alındıktan sonra bu takımın hala forvete ihtiyacı olması gerçekten önemli bir konu’ ifadelerini kullanırken kameramanın ise ‘Bu paralar nereye gidiyor?’ dediği öğrenildi.

TRABZONSPOR’DAN AÇIKLAMA

Skandal canlı yayının ardından gözlerin çevrildiği Trabzonspor’dan açıklama geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan bordo mavili kulüp, ‘Bugün tesislerimizde yapılan canlı test yayınının sehven YouTube kanalımızda yayınlanması üzerine kulübümüzün kültüründe asla yeri bulunmayan bu davranışla ilgisi bulunmayan, bu davranışla ilgisi bulunan tüm personelin kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir. Kmauoyuna saygıyla duyurulur.’ ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu