GENEL

Son Dakika Kastamonu sel baskını yağış ne kadar sürecek ölü ve yaralı var mı?

Son dakika Kastamonu sel bastı. Kastamonu ilimizde etkili olan yağışlar sonrası Kastamonu’nu sel bastı. Kastamonu yağışlar ne kadar sürecek? Selde ölü ve yaralı var mı?

Son dakika Kastamonu sel baskını

3 Eylül 2022 cumartesi günü Kastamonunu sel bastı. Yağışların etkili olduğu Kastamonu da kısa sürede sel baskını hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kastamonu sel baskını ölü ve yaralı var mı, Kastamonu sel baskını ne zaman yağışlar duracak vatandaşlar tarafından merak ediliyor!

Kastamonu sel baskını görüntüleri!

Son dakika başta Kastamonu merkez olmak üzere etkili yağan yağmur sonrası Kastamonu sel bastı. Şehir merkezinde çıkamayan vatandaşlar benzinliklerde yağışın durmasını bekliyor. Karadeniz bölgesinde aşırı bastıran dolu ve yağmur selde etkili oluyor. Bir çok site dahil ev ve çevrelerin sular içinde kaldı.

Kastamonu yağışlar ne zaman bitecek?

Bölgede arama ve kurtarma ekiplerin de gezdiği Kastamonu da yağışların akşam saatlerinde etkisini artıracağı ve vatandaşların dikkatli olması gerektiği açıklandı. Kastamonun da gece yarısına kadar yağış etkili olacak.

Kastamonu sel görüntüleri

3 Eylül 2022 cumartesi gecesi Kastamonu sel görüntüleri bu şekilde, yağışlarda henüz can ve mal kaybı olmaması tek teselli olarak dikkat çekiyor.

Başa dön tuşu