GENEL

Vatan Spor Kulübü karatede örnek alınmalı

Eski Karate İl Temsilcisi, Vatan Spor Kulübü Genel Koordinatörü Mustafa Toksöz kulüplerinin Adana’da karate sporunu geliştirmek ve kalkındırmak adına üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını söyledi.

 

Adana’da karate branşında örnek alınması gereken Vatanspor Kulübünü dikkatle takip ettiklerini belirten Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, “Uzun yıllar bu işi yapan ve başarılı çalışmaları ile takdir edilen Mustafa Toksöz’ün koordinatörlüğü ile Başkan Erdinç Ekici’nin ortaya koydukları bu eseri kutluyoruz. Karate hiçbir zaman dövüş sporu olmamakla beraber özellikle çocuklara öz güven aşılamaktadır. Kulüp- aile işbirliği ile birlikte sürdürülen çalışmaları yakından görmek bizleri fazlasıyla memnun etti. Vatan Spor Kulübü ciddi ve planlı çalışmaları ile örnek olacak bir karate kulübüdür.Asdana’yı gerek yurt içinde gerekse yurt dışında başarıyla temsil eden kulübümüzü ve yöneticilerini kutluyoruz” diye konuştu.

 

Vatan Spor Kulübü’nün çalışmalarının etkileyici olduğuna dikkat çeken Ataşbak, “Adana ve Türk karate sporu için ciddi projeler ortaya koyan kulüp yetkililerini özverili çalışmalarından dolayı kutlamak gerek. Bizler spor yöneticileri olarak her zaman böyle Türk sporuna katkı koyan kulüplerimizin yanındayız” dedi.

 

Başa dön tuşu