MEDYA

Mehmet Dinçerler ile Zehra Çilingiroğlu arasındaki aşk iddialarına yanıt geldi

Ünlü şarkıcı Hadise ile Nisan ayında nikah masasına oturan ve şimdilerde boşanma aşamasında olan iş insanı Mehmet Dinçerler’in adı Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun 24 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu ile anılmıştı. Mehmet Dinçerler’in Zehre Çilingiroğlu ile görüntülenmesinin ardından aşk iddiaları ortaya atılmış ve bu iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söz konusu iddialarla ilgili Çilingiroğlu cephesinden ilk açıklama geldi.

Hadise ile boşanma aşamasında olan ve mahkeme tarihi açıklanan iş insnaı Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz günlerde Zehra Çilingiroğlu ile görüntülendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu görüntülerin ardından yeni aşk iddiaları ortaya atıldı. Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülen Zehra Çilingiroğlu, avukatı aracılığıyla bir açıklama yaparak hakkındaki iddiaları yalanladı.

YENİ AŞK İDDİASI

Şarkıcı Hadise ile Nisan ayında sessiz sedasız evlenen ve geçtiğimiz haftalarda boşanma haberleri ortaya çıkan Mehmet Dinçerler, boşanma kararının ardından çok sayıda iddiayla gündeme gelmiş hakkında çıkan iddialar sonrasında bütün sosyal medya hesaplarını askıya almıştı. Beyaz Magazin programında yer alan iddiaya göre, boşanma kararı sonrasında erkek arkadaşlarıyla tatile çıkan Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu ile görüntülendi. İkilinin beraber görüntülenmesinin ardından yeni aşk iddiaları gündeme geldi.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Dinçerler ve Çilingiroğlu arasındaki aşk iddiası magazin manşetlerinin en üst sırasına yerleşirken Zehra Çilingiroğlu, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama ile hakkındaki iddiaları yalanladı. Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek üzere bir basın açıklaması yayınlanan Zehra Çilingiroğlu’nun avukatı, ‘Söz konusu haberde yer alan iddiaların tamamı mesnetsizdir.’ dedi.

‘HABER TAMAMEN ÇARPITILMIŞ’

Haberde iddia edilenin aksine Zehra Çilingiroğlu’nun erkek arkadaşının da bulunduğu ortamda arkadaş grubuyla eğlendiğine dikkat çekilirken ‘Tamamen çarpıtılan görüntülerle magazin haberi yaratma dürtüsüyle kurgulanmış olan bu haber, müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu ve Hülya Avaşar’ın itibarını zedelemeye yöneliktir.’ denildi.

Başa dön tuşu