SPOR

Ertem Şener Galatasaray’ı tehdit etti, taraftarlar ayağa kalktı

Ünlü spiker Ertem Şener, eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile beraber sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Ertem Şener’in açtığı yayında Galatasaray ile ilgili söylediği sözler sarı kırmızılı taraftarları ayağa kaldırdı. Ahmet Çakar’ın da konuk olduğu canlı yayının ardından tepkilerin çığ gibi büyüdüğü görüldü. Galatasaray taraftarları ünlü spikere çok ağır sözlerle yüklendi.

Ünlü spiker Ertem Şener, eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile beraber sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Ertem Şener’in açtığı yayında Galatasaray ile ilgili söylediği sözler sarı kırmızılı taraftarları ayağa kaldırdı. Ahmet Çakar’ın da konuk olduğu canlı yayının ardından tepkilerin çığ gibi büyüdüğü görüldü. Galatasaray taraftarları ünlü spikere çok ağır sözlerle yüklendi. Geçtiğimiz sezon ayrıldığı Beyaz TV’ye yeni sezonda geri dönen ünlü spiker Ertem Şener, Galatasaray taraftarının tepkisini çekti. Şener’in Ahmet Çakar ile beraber sosyal medya hesabı üzerinden açtığı canlı yayında söyledikleri sarı kırmızılı taraftarları adeta çileden çıkardı. Galatasaray taraftarının Ertem Şener’e tepkisi sürüyor. Peki, ertem Şener Galatasaray’a ne dedi? Ertem Şener Galatasaray’ı tehdit mi etti? Galatasaraylı taraftarlar neden Ertem Şener’e tepki gösteriyor? İşte tüm merak edilenler…

CANLI YAYINDAKİ SÖZLERİ TEPKİ TOPLADI

Geçtiğimiz sezon ayrıldığı Beyaz TV ekranlarına geri dönen ünlü spor spikeri Ertem Şener, beraber program yaptığı eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile beraber sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açtı. Ertem Şener ve Ahmet Çakar’ın yayınına yüzlerce taraftar katılım gösterdi. Yayın esnasında yazılan bir yorumu okuyan ve çok sinirlenen Şener, yayına katılan bir kişinin yazdığı Beyaz TV’nin Galatasaray Kulübü’ne giriş çıkışının iptal edileceği yönündeki yoruma ‘Hadi iptal etsinler bakayım, hadi’ sözleriyle yanıt verdi. Ertem Şener’in bu tavrı Galatasaray taraftarını ayağa kaldırdı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERİYOR

Ertem Şener’in kullandığı bu sözler üzerine bazı taraftarlar ise ‘Sen Galatasaray’ı tehdit mi ediyorsun?’ yorumunu yaptı. Ertem Şener ise ‘Tehdit falan değil, biz sözümüzde durduk, , iptal etsinler diyorum rica ediyorum’ yanıtını verdi. Ertem Şener’e Galatasaray taraftarlarının tepkisi devam ederken ünlü spor spikerinden yeni bir açıklama daha geldi.

‘ÖZÜR DİLEMEK YOK’

Olayın sosyal medyada gündem olması ve tepkilerin giderek büyümesinin ardından yeni bir açıklama daha yapan Ertem Şener, kendisine gelen ‘Özür dile’ baskılarına ise ‘Özür mözür dilemek yok. Hatası olan özür diler. Benim Galatasaray’a ve camiasına en ufak bir saygısızlığım olmadı, olamaz. Sus, konuşma, sosyal medyaya göre hareket et. Birilerinin işine gelmez ise linç. Hem de suçsuz yere. Özür dilemiyorum, dilemeyeceğim.’ yanıtını verdi.

Başa dön tuşu