MEDYA

Oğlu Karan söz konusu olduğunda Fahriye Evcen tam bir dişi kaplan: Açtı ağzını yumdu gözünü

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit ikinci bebeklerini bekliyor. Şu sıralar ailece tatilde olan ünlü çift Yalıkavak'ta mavi Tur'un keyfini çıkarıyor. Geçtiğimiz gün kahvaltı için bir mekana giden ünlü çiftin başına gelenler sosyal medyanın gündemine oturdu. Çiftinin oğulları Karan’a karşı yapılan davranış güzel oyuncu Fahriye Evcen'i çileden çıkardı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti şu sıralar oğulları Karan’la birlikte mavi turuncu keyfini çıkarıyor. Yalıkavak’ta demir atan aile geçtiğimiz günlerde bir mekana kahvaltı için gitti. Ancak kahvaltı sırasında çiftinin oğulları Karan’ın yanlışlıkla yaptığı davranış karşısında verilen tepki Fahriye Evcen’i çileden çıkardı. Sakin tavırları ve sessizliği ile bilinen Fahriye Evcen oğluna yapılan davranış karşısında adeta çılgına döndü.

MÜŞTERİLERDEN BİRİNİN MASASINA ÇARPTI

Şu sıralar ailece Mavi Tur keyfi yapan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti Geçtiğimiz günlerde Yalıkavak’ta Demir attı. İkinci bebeklerini bekleyen çift kahvaltı için bir mekana gitti. Keyifleri yerinde olan çiftin kadını kaçıran ise kediyle oynayan oğulları Karan’ın bir müşterinin masasına çarpması oldu. Müşteri bu duruma sinirlenerek çiftinin oğulları Karan’a bağırdı. Her zaman sakin tavırları ile bilinen Fahriye Evcen ise oğluna Yapılan bu davranış karşısında kendisini tutamadı.

FAHRİYE EVCEN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

İddiaya göre Karan’ın masasına çarptığı müşteri yüksek sesli olacak şekilde “Yavaş ol biraz, bu ne ya!” dedi. Oğluna bağırılmasına sinirlenen Fahriye Evcen ise bu tavır karşısında adeta çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan ünlü oyuncu “Yaptığınız çok ayıp, o daha bir çocuk” diyerek tepki gösterdi. Ancak Fahriye Evcen’in bu çıkışına rağmen geri adım atmayan müşteri  “Ne yapayım çocuksa” deyince, ünlü çift mekanı terk etti.

Başa dön tuşu