MEDYA

Lan kasırgası Ahu Tuğba’nın evini ve arabasını da vurdu

ABD Florida eyaletinde etkili olan ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği öğrenilen lan kasırgasından Ahu Tuğba’nın evi de etkilendi. Ahu Tuğba ve kızının evinin sular altında kaldığı öğrenilirken anne ve kızın evlerini terk etmek zorunda kaldığı bilgisine ulaşıldı. Zor günler yaşayan Ahu Tuğba’nın arabası da kasırgadan etkilenerek sular altında kaldı. Oldukça zor günler geçiren Tuğba, kızının babaannesinin evine gittiklerini söyledi.

Türk sinema oyuncusu Ahu Tuğba, yıllardır kızıyla beraber Amerika’da gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor. ABD’nin Florida eyaletini vuran ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği öğrenilen lan kasırgası Ahu Tuğba ve kızının yaşadığı evi de vurdu. Evinin göçtüğünü, arabasının sular altında kaldığını söyleyen ünlü oyuncu, ‘Allah kimseye bir daha yaşatmasın’ dedi.

KASIRGA EVİNİ VE ARABASINI VURDU

Kızı Anjelik ile beraber Amerika’da yaşayan Ahu Tuğba, lan kasırgası sebebiyle zor günler geçiriyor. Florida eyaletinde etkili olan lan kasırgası sebebiyle çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Kasırga sebebiyle evi göçen ve arabası sular altında kalan ünlü oyuncu Magazinsortie.com’a özel açıklamalarda bulundu. Evi ve arabasının kasırgadan etkilendiğini söyleyen Tuğba, kızı Anjelik’in babaannesinin evine gittiklerini söyledi. Bölgedeki son durumdan bahseden oyuncu, ‘Burası büyük bir felaket bölgesi şu an. Lan kasırgası Küba’dan başladı orayı mahvederek buraya geldi. Benim evim göçtü, arabam sular altında kaldı. Allah kimseye bir daha yaşatmasın’ dedi.

KASIRGADA YAŞADIKLARINI ANLATTI

Lan kasırgasından etkilenen ünlü isim kızıyla birlikte yaşadıklarını anlattı. İnsanların evleri, arabalarının etkilendiğini daha önemlisi hayatını kaybedenler olduğunu söyleyen Ahu Tuğba, ‘Hayatları gitti, birikimleri gitti. İşyerleri kapandı. Biz hiç uyumadık. Arka taraftaki 2 katlı binaya çıktık. O bina olmasaydı yaşanacakları düşünemiyorum bile. Şehir bitti. Yüzyılın kasırgası bu. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın düşmanıma bile. Burada sigortan varsa ödüyorsun, sonra sana ödeme yapıyorlar. Ama giden hayatlar ne olacak. Onları geri getiremezsin ki’ dedi.

Başa dön tuşu