MEDYA

Taner’in yaralarını o saracak, acısına son verecek! Gönül Dağı’nın yeni Dilek’i ortaya çıktı, güzelliği mest etti, hayran bıraktı

TRT1 ekranlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı, bu sezon etkileyici hikayesi ile milyonları ekran başına kilitledi. Hele ki Gönül Dağı sezon finali bölümü herkesi gözyaşlarına boğdu. Gönül Dağı’nın Dilek’i öldü, Taner büyük aşkını kaybetti. Ama Taner’in bu hüznü çok uzun sürmeyecek. Çünkü Gönül Dağı’nın yeni Dilek’i ortaya çıktı. Taner’in yeni aşkı nihayet belli oldu. Evet, belki çok üzüldük ama yeni Dilek de güzelliyle hepimizi büyüleyecek.

TRT1 ekranlarında reyting rekorları kıran Gönül Dağı, sezon finali bölümüyle hepimizi yasa boğdu. Özellikle Dilek’in öldüğü sahne ekran başında izleyenleri hüngür hüngür ağlattı. Gönül Dağı ve Taner Dilek’siz kaldı, bebekleri annesiz. Şimdi izleyenler Dilek’in boşluğunun nasıl dolacağını merak ediyor. Yani Gönül Dağı’nın yeni Dilek’i kim olacak sorusuna yanıt arıyor.

Neyse ki yapımcılar bu konuda elini çabuk tuttu. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Gönül Dağı’nda yeni Dilek belli oldu.  Üstelik öyle bir isim geliyor ki yeni sezonda nefesler kesilecek herkes Taner ve yeni Dilek aşkını izleyecek. Su gibi güzelliği ile yeni Dilek izleyicileri de adeta alıp götürecek, mest edecek. Peki, Gönül Dağı’nın yeni Dilek’i kim olacak?

GÖNÜL DAĞI’NIN YENİ DİLEK’İ BOMBA

Gönül Dağı dizisinde sezon finali bölümünde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan ölerek diziye veda etmişti. Yani yeni sezonunun başlaması ile birlikte artık dizide Dilek karakteri olmayacak. Ancak onun yerine en az Dilek kadar etkili yeni bir karakter diziye dahil olacak. Bu konuda ise iki bomba iddia var. Onlardan biri Arka Sokaklar dizisinden ayrılan ve camdaki kız dizisinde Kısa bir süre rol alan Yüsra Geyik. Son dönemlerde güzelliği ve cesur pozları ile adeta kendisine hayran bırakan Yüsra Geyik yeni sezonda Taner’in yeni aşık olabilir.

DAHA GÜÇLÜ BİR İHTİMAL DAHA VAR

Ama Gönül Dağı dizisinde Yüsra Geyik yerine daha güçlü bir ihtimal daha var. O da geçtiğimiz günlerde Cedi Osman ile dünya evine giren güzel oyuncu Ebu Şahin’den Başkası değil. İstanbullu Gelin dizisi ile oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ardından Akın Akınözü ile birlikte başrolü paylaştığı Hercai dizisi ile dizi sektörünün aranan yüzlerinden biri olan Ebru Şahin son olarak destan dizisinde rol alıyordu. ATV ekranlarında yayınlanan destan dizisi sezon finali yaparak ekrana veda etmişti ancak Yapımcılardan yapılan son açıklama ile birlikte dizinin yeni sezonunda final yapacağı öğrenildi. Sadece final bölümüyle ekrana gelecek olan dizide Ebru Şahin 1bölüm rol alacak. Bu sebeple ekranların aranan yüzü olan oyuncu boşta kalmış durumda. Daha önce de Güneydoğu Anadolu dizisinde rol alan Ebru Şahin’in İç Anadolu dizisine çok uygun olduğu düşünülüyor. O sebeple Gönül Dağı’nın yeni başrolü Ebru Şahin olsun istemiyor. Henüz netlik kazanan bir durum yok Ancak ilerleyen günlerde bu konuda yaşanan gelişmeleri hep beraber göreceğiz.

Başa dön tuşu