BÜYÜKŞEHİR

Gönüllerin birleştiren Cumhur İttifakı tarafları bir arada

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’nün MHP Adana heyetiyle birlikte AK Parti Adana İl Başkanlığı ziyaretinde birlik beraberlik mesajı verilirken karşılıklı teşekkür sözleri dile getirildi

 

 

MHP HEYETİNDEN AK PARTİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Sarıçam ilçe belediye başkanı Bilal Uludağ ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş ile birlikte AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler ve yönetimini ziyaret etti. Cumhur İttifakı’nın Adana Aday tanıtım toplantısının miting havasında geçmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve MHP Adana heyeti, AK Parti İl Başkanı Şerif Güler ve beraberindeki heyete aday tanıtım toplantısında göstermiş oldukları çaba için teşekkür ettiler.

 

“CUMHUR İTTİFAKININ ANLAMI ADANA’DA İDRAK EDİLMİŞTİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Şerif Güler, Cumhur İttifakı’nın Adana’da büyük bir sınavı başarıyla atlattığını ifade ederek bu süreçte fitneye fırsat vermeyeceklerini belirtti. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ise bu birlikteliğin 31 Mart gecesi zaferle taçlanacağını söyledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü ise cumartesi günü istasyon meydanına akın eden vatandaşların Cumhur İttifakı’nın anlamının Adana’da idrak edildiğinin ispatı niteliği taşıdığını belirtti.

 

“BİRLİKTELİKLERİ RAHMANİ DEĞİL ŞEYTANİ”

Cumhur İttifakı’nın şeffaflığına dikkat çeken Başkan Sözlü, “Cumhur İttifakı’nın gizlisi saklısı yok ama karşı ittifakın vatanın bütünlüğüne kast edenlerle, Mehmetçiklere kurşun atanlarla rahmani bir birlikteliği olmadıkları için ittifakları gizli. Adanalı hemşerilerimiz buna fırsat vermeyecektir” dedi.

 

Ziyaretin sonunda birlik beraberlik fotoğrafı çekildi.

Başa dön tuşu