YÜREĞİR

Adana Yüreğir’de Araba’da Sinema Günler Başladı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde arabada sinema keyfi başladı!

Yaz aylarının en eğlenceli akşam aktivitelerinden biri olan arabada sinema keyfi Adana Yüreğir’de başladı.

Adana’nın Yüreğir ilçesinin en sevilen eğlencelerden biri olan “Araba’da Sinema Günler” bu sene de büyük ilgi gördü. Adana’nın Yüreğir’de ki Araba’da Sinema Günler artık bir geleneksel haline geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği arabada sinema etkinliğinin bu yıl yıl üçüncüsü gerçekleştirildi.

Araba’da Sinema Günler etkinliğinin 3. yılında Adana’lılar yine keyifli anlar yaşadı. Adana Yüreğir’de vatandaşlar dev ekranda yayınlanan sinemaları arabalarında yada çimlere oturarak aileleri ve arkadaşları ile birlikte keyifle izlediler ve sanat dolu eğleneli bir yaz aktivitesine imza attılar.

Adana Yüreğir’de 3. gerçekleşen Araba’da Sinema Günler etkinliğinde beyaz perde geçen senenin gişe rekorlarını kıran 2 film Dilberay ve Bergen gösterildi.

Adana Yüreğirli vatandaşlar bugün yani 26 Temmuz 2022’de Araba’da Sinema Günler etkinliğinde yine bir başka gişe rekoru kıran film Müslüm’ü izleyecek. Vatandaşlara ayrıca Yüreğir Belediyesi tarafından ücretsiz patlamış mısır ve gazoz da ikram ediliyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Araba’da Sinema Günler etkinliği için “Yaz aylarında vatandaşlarımızın en büyük eğlencelerinden biri olan Araba’da Sinema Günleri’ne Dilberay ve Bergen filmiyle başladık. 28 Temmuz Perşembe günü ise Müslüm filmi Yüreğir Millet Bahçesinde gösterimde olacak. Aileleri ile sinema izlemeye gelen vatandaşlarımıza patlamış mısır ve gazoz ikram ediyoruz. Adanalı vatandaşlarımız arabada sinema günlerini çok sevdi. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hafızasında güzel bir anı olarak kalacaktır” diye konuştu.

Başa dön tuşu