SEYHAN

Karalar kuvvacı kalpağı giydi

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ile birlikte Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, dernek üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı. Ziyarette Başkan Karalar ve CHP Seyhan Adayı Akay’a Kurtuluş Savaşı’nın kahramanları kuvvacıların sembol kalpağından giydirildi.

 

KUVAYİ MİLLİ RUHU

Başkan Zeydan Karalar burada yaptığı konuşmada, “Kuvayi Milliye öyle sıradan bir yapı değildir. Kuvayi Milliye ruhu olmasaydı bu ülke olmazdı. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kuvayi milliyecilerin Kurtuluş Savaşı’yla var olduk. Mustafa Kemal Atatürk ve Kuvayi Milliye demek bağımsızlık demektir, kurtuluş demektir” dedi.

 

Son günlerde gündemde olan ‘beka’ konusuyla ilgili de konuşan Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

 

“Bu ülkede beka sorununu bir asır önce çözen kuvayi milliyecilerdir. Günümüzde beka sorununu çözmek isteyenler bunu ancak Mustafa Kemal Atatürk’ün ayarlarına dönerek başarabilirler. Bizim önderimiz ve rehberimiz her zaman Mustafa Kemal Atatürk’tür ve hep öyle kalacaktır.”

 

Ziyarette CHP Seyhan İlçe Başkanı Akif Kemal Akay da yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve CHP’nin varlığını kuvayi milliyeye borçlu olduğunu söyledi.

Başa dön tuşu