BÜYÜKŞEHİR

Zeydan Karalar’ın asfalt kararlılığı sürüyor

Önceki 5 yılda dökülen asfalttan daha fazlasını bir buçuk yılda döken Adana Büyükşehir Belediyesi, Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda kentin dört bir yanında yol yapım, onarım ve bakım işlemlerine devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sarıçam, Seyhan, Çukurova, Ceyhan, Aladağ ve Kozan ilçelerinde BSK (Bitümlü Sıcak Asfalt)  sathi kaplama ve yama çalışmalarına devam eden ekipler, Adana’nın ünlü sıcağı ve yüksek nemine rağmen yoğun çalışmayı sürdürüyor.

Sarıçam İlçesi’nde Reyhanlı Caddesi, Avcılar, Karlık, Volkan Çan Bulvarı, Seyhan’da Yolgeçen, Zeytinli, Mürseloğlu, Çukurova’da Karahan Toki, Örcün, Araplar, Küçük Çınar, Söğütlü, Ceyhan’da Kurtpınar-İncirlik, Oktay Cirit, Başören, Isırganlı, Tekeli, Aladağ’da Başpınar-Meydan Arası ve Kozan’da da Tanrıverdi mevkilerinde yol yapım, onarım ve bakım işlerini sürdüren ekipler, çalışmaların tamamlandığı yerlerde yolları vatandaşların hizmetine açıyor. 

Başa dön tuşu