GENEL
Trend

Oturduğunuz yerden 3000 TL kazanmaya hazır olun! Enpara.com veriyor

Türkiye'nin ilk ilk dijital Bankası enpara.com kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. EFT ve havale ücreti almayan enpara.com bu defa da tavsiye kampanyası ile uygulamayı tavsiye edenlere tam 3000 TL kazandırıyor. Oturduğunuz yerden 3000 TL kazanmaya hazır olun.

Türkiye’nin ilk dijital Bankası Enpara.com’dan kullanıcılarına büyük fırsat. Şubesiz bankacılık Hizmetinin yanı sıra EFT ve havale ücreti almaması ile de Türkiye’nin en çok tercih edilen bankalarından olan Enpara, müşterilerine kazandırmayı sürdürüyor. Enpara.com yeni kampanyasını duyurdu. Dijital bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre tavsiye kampanyası başlıyor. Yani uygulamayı tavsiye eden kullanıcılara nakit para ve indirim imkanı sağlanacak.

ENPARA TAVSİYE KAMPANYASI 2022

QNB Finansbank bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin ilk dijital bankacılık hizmeti olma özelliğini taşıyan enpara.com resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasının duyurusunu yayımladı. Tavsiye kampanyası kapsamında Enpara tarafından şirketin hizmetini tavsiye ederek yakınlarını hesap açmaya davet eden kullanıcılara indirim verilecek. Mevcut müşteriler tavsiye kampanyası ile yakınlarına hesap açtırabilirse 50 TL kazanırken yakınlarının POS cihazı kullanması halinde ise 100 TL tutarında para hediyesini sahibi olacak.

MAKSİMUM 3000 TL KAZANMA FIRSATI

Enpara tarafından yapılan açıklamaya göre tavsiye kapsama kampanyası kapsamında maksimum hediye para tutarı 3000 TL olarak belirlendi. Kampanyanın en önemli şartı ise yakınlarına şirketin hizmetini tavsiye etmek ve POS cihazı kullanmalarını sağlamak. Tavsiye edilen kişi şirketim hizmetine dahil olur POS cihazı kullanmaya başlarsa hediye paralar anında mevcut müşterilerin hesabına aktarılacak. POS cihazı aracılığı ile yapılacak olan üç işlem sonunda tavsiye eden kişi TL hediyelerini kullanmaya başlayabilecek.

ENPARA TAVSİYE KAMPANYASI KATILIMI

Enpara.com tavsiye kampanyasına katılmak ve TL hediye kazanmak isteyenlerin bankanın mobil uygulamasında ki açılımı ekranında yer alan bizi tavsiye ettim butonuna tıklamaları ve yakınlarına tavsiye linkini göndermeleri gerekiyor. Gönderdiğiniz link aracılığı ile yakınlarınız Enpara müşterisi olursa TL hediye kazanma Şansımız da ortaya çıkacak.

Başa dön tuşu