SPOR

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed’in 2 milyonluk aracı kazaya karıştı

Galatasaray'ın kiralık olarak Nantes’e gönderdiği futbolcu Muhammed Muhammed’in 2 milyon lira değerinde olan lüks aracını kullanan arkadaşı Şişli'de yaşlı bir adama çarptı. Aracın çarpması sonucunda yaşlı adam metrelerde sürüklenirken beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

Şişli Merkez Mahallesi’nde dün Öğle saatlerinde meydana gelen olayda Galatasaray’ın Fransız takım Nantes’e kiraladığı ünlü futbolcu Mustafa Muhammed’in aracı kazaya karıştı. Muhammed’in 2 milyon lira değerinde günlük aracını kullanan Mısır’a uyruklu arkadaşı cadde üzerinde süratli şekilde seyrettiği sırada Trafik ışıklarına geldiğinde kırmızı ışık yandı ancak hızından dolayı duramadı.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇEN YAŞLI ADAMA ÇARPTI

Aşırı hızlı seyrettiği için frene bastım Ayan sürücü o sırada yoldan geçen 63 yaşındaki Hayrettin Korkmaz’a hızla çarptı. Yaşlı adam çarpmanın etkisi ile havalanarak metrelerce uzağa savruldu ve ağır yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan yaşlı adamı yapılan ilk müdahalenin ardından Kağıthane Çağlayan’da özel bir hastaneye kaldırdı.

ARACIN SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Yaşlı adamın beyin kanaması geçirdiği tespit edilirken yoğun bakım servisinde uyutulduğu ve bu sabah ameliyata alındığı öğrenildi. Diğer yandan kaza ile ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken sürücü ise gözaltına alındı.

Başa dön tuşu