GENEL

Rusya’da okula silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Rusya’da bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Izhevsk bölgesindeki bir okula düzenlenen saldırıda sınıfa girdiği öğrenilen siyah kıyafetli bir saldırganın ateş açması sonucunda ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybederken 20 kişi ise yaralandı. Yakalanacağını anlayan saldırgan ise elindeki silahla intihar etti.

Rusya’nın Izhevsk bölgesinde siyah kıyafetli bir saldırgan okula girerek dehşet saçtı. Saldırganın açtığı ateş sonucunda 9 kişi hayatını kaybetti. 20 kişiyi yaralayan saldırgan ise önce kaçtı, yakalanacağını anladıktan sonra da intihar etti. Güvenlik görevlisini öldürdükten sonra binaya giriş yapan saldırganın ders saatinde girdiği sınıfta etrafa ateş açtığı bilgisine ulaşıldı.

RUSYA’DA OKULA SİLAHLI SALDIRI

Rusya’nın Izhevsk kentindeki Pushkinskaya Ulitsa bölgesindeki bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Aktarılan bilgilere göre, siyah kıyafetli saldırgan önce güvenlik görevlisini öldürerek binaya girdi. Daha sonra ders saatleri içerisinde girdiği sınıfta etrafa ateş açarak dehşet saçtı. Silahlı saldırıdaki ölü ve yaralı sayısının arttığı bilgisine ulaşıldı.

13 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayla ilgili bilgi aktaran Rus haber ajansı TASS, saldırıda 13 kişinin ölüğünü, 21 kişinin de yaralandığını bildirdi. İlk gelen açıklamalarda saldırıda 9 ölü, 20 yaralı olduğu bilgisi verilmişti. Ölü ve yaralı sayısının arttığı öğrenilirken saldırganın yakalanıp yakalanmadığı merak edilmeye başlandı.

SİLAHIYLA İNTİHAR ETTİ

Dehşete düşüren saldırı sonrasında saldırgan olay yerinden kaçarken polis ekipleri ise kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Kovalamacada yakalanacağını anlayan saldırgan silahıyla intihar etti. Udmurtia bölgesinin valisi Alexander Brechalov ise yaptığı açıklamada söz konusu saldırının 88 numaralı okulda meydana geldiğini ve ambulanslarla güvenlik güçlerinin olay yerinde olduğunu aktardı.

Başa dön tuşu