MEDYA

Kısmetse Olur’un cesur gelini Cansel Çördük, Mehmet Ali Erbil’e savaş açtı: Paralı sapık, 14-15 yaşlarındayken beni taciz etti

Kısmetse Olur Cansel Çördük, Mehmet Ali Erbil’e açtı ağzını yumdu gözünü. Tacizle suçladı, henüz reşit değilken, kendisini rahatsız ettiğini iddia etti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son dönemlerde hem yaptığı açıklamalarla hem de TikTok paylaşımları ile konuşulmaya devam ediyor. Şu sıralar hakkında taciz davası da bulunan Mehmet Ali Erbil ile ilgili olarak eski Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Çördük’ten bomba gibi açıklamalar geldi. Cansel Çördük, Mehmet Ali Erbil’in henüz 14-15 yaşlarında iken kendisini taciz ettiğini öne sürdü. Cansel Çördük’ün Mehmet Ali Erbil paylaşımı akıllara durgunluk verdi.

Mehmet Ali Erbil, son dönemlerde hem TikTok videoları hem de açıklamaları ile en çok konuşulan ünlü isimlerden biri haline dönüştü. Son olarak Cem Yılmaz’ın netflix’te yayınlanan dizisi Erşan Kuneri’ye kafayı takan Mehmet Ali Erbil, Çok küfürlü ve rahatsız edici olduğunu söyleyerek devletin bu konuya el atmasını istemişti. Hakkında taciz ve tehdit iddiası ile De Dava açılan Mehmet Ali Erbil ile ilgili olarak kısmetse olur yarışmacılarından Cansel Çördük de bomba gibi itiraflarda bulundu. Kısmetse olur yarışması sona erdikten sonra yurt dışına yerleşen ve cesur pozları ile adından söz ettiren eski gelin adayı Cansel Çördük, Mehmet Ali Erbil ile ilgili söyledikleri ile şok etkisi yarattı.

MEHMET ALİ ERBİL’İN EŞCİNSELLİK AÇIKLAMASI GÜNDEME DÜŞTÜ

Mehmet Ali Erbil, son dönemlerde hem açıklamaları hem de TikTok videoları ile gündemden düşmeyen isimlerden biri haline geldi. Son olarak LGBT topluluğu ile ilgili yaptığı açıklamalarla konuşulan Mehmet Ali Erbil, birçok kişinin tepkisini çekti. Hakkında klibinde rol aldığı şarkıcı Ece Ronay’ı taciz ve tehdit ettiği iddiası ile de hapis cezası talebiyle dava açılan Mehmet Ali Erbil’e bir suçlamada Kısmetse Olur’un eski yarışmacılarından gelin adayı Cansel Çördük’ten geldi. Eski gelin adayı Cansel Çördük Mehmet Ali Erbil ile ilgili gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu.

“BU PARALI SAPIKLARA”

Mehmet Ali Erbil’in çok konuşulan eşcinsellik açıklaması sonrasında kısmetse olur yarışmacısı Cansel Çördük sosyal medyadan gündemi çalkalayan iddialarda bulundu. Henüz 14-15 yaşlarında iken ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendi rızası olmadan ve yine kendisi ile aynı yaşta olan bir arkadaşından telefon numarasını alarak kendisini taciz ettiğini söyleyen Cansel Çördük, O dönemlerde yaşanan sağlığına düşüp hata yapmadığı için mutlu olduğunu söyledi. Cansel Çördük açıklamasının devamında ise, “Mehmet Ali Erbil? Ben 14-15 yaşındayken aynı yaşta bir arkadaşımdan rızam olmadan numaramı alıp aramış ve flört etmeye, otelde buluşmaya falan çalışmıştı. Bu piyasada bu maalesef çok yaygın. İyi ki yaşımın saflığına düşüp bir hata yapmadım. 18 yaş altındaki kızlar maalesef böyle şeylere ya da verilen vaatlere çok kanıp travmatik cinsel şeyler yaşıyorlar, çok dinledim. Lütfen hayatta hiçbir şey için acele etmeyin. Kimseye kendinizi kullandırtmayın. Özellikle bu paralı sapıklara… Hepinizin yolu açık olsun, kötülükler sizden uzak olsun.” ifadelerini kullandı.

ZORLA GETİRME KARARI ÇIKARILDI

Mehmet Ali Erbil hakkında gündeme gelen ilk taciz iddiası bu değil. Daha önce klibinde rol aldığı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiği iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Ünlü şovmen hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Davanın bugün görülen duruşmasında katılmayan Mehmet Ali Erbil’in zorla getirilmesi için karar çıktı.

Başa dön tuşu