MEDYA

Batuhan Karacakaya Ayşe Aslan aşkı sosyal medyayı kasıp kavurdu

Ekrana damga vuran dizilerden biri olan Aşk-ı Memnu oyuncularından olan ve iki kez katıldığı Survivor’da adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya, Ayşe Aslan’la aşkını Hande Yener konserinde ilan etmişti. Yeni sevgilisiyle paylaşımlar yapan Karacakaya, ilişkisiyle merak konusu oldu. Sosyal medyanın gündemine oturan yeni aşkla ilgili araştırmalar devam ederken çiftten yeni bir paylaşım daha geldi. Batuhan Karacakaya, Instagram hesabının hikaye kısmında sevgilisiyle yeni pozunu paylaştı.

Yeni bir aşka yelken açan Batuhan Karacakaya, Hande Yener konserine sevgilisi Ayşe Aslan’la katıldı. Konserden sevgilisiyle pozlarını paylaşan Karacakaya’nın yeni aşkı sosyal medyanın gündemine oturdu. Batuhan fanları Ayşe Aslan’ın hayatını, kim olduğunu ve kaç yaşında olduğunu araştırmaya başladı. Yeni aşk gündemden düşmezken Batuhan’dan aşk dolu bir paylaşım daha geldi. Instagram hesabının hikaye kısmından sevgilisiyle karesini paylaşan Karacakaya, gönderiye etiketlediği sevgilisinin isminin yanına kalp emojisi koydu.

AŞK DOLU PAYLAŞIMLAR GELDİ

Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i Batuhan Karacakaya, yeni sevgilisi Ayşe Aslan ile birlikte Hande Yener konserine katıldı. Konserde yeni sevgilisiyle aşk dolu paylaşımlar yapan ünlü oyuncu, yeni ilişkisiyle merak konusu oldu. Batuhan’ın yeni aşkı fanları tarafından mercek altına alınırken genç oyuncudan aşk dolu yeni bir paylaşım daha geldi. Instagram hesabını aktif kullanan Karacakaya, hikaye kısmından sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak kalp emojisi koydu.

AYŞE ASLAN KİMDİR?

Batuhan Karacakaya’nın sevgilisi Ayşe Aslan, Batuhan fanları başta olmak üzere herkes tarafından merak ediliyor. Ayşe Aslan hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medya hesabı da yoğun bir şekilde araştırılan Ayşe Aslan, Instagram’da ‘ayseaslanppy’ kullanıcı adıyla yer alırken 23,6 bin takipçisi bulunuyor.

SURVİVOR’A DAMGA VURMUŞTU

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu Batuhan Karacakaya, Survivor’a iki kez katılmış ve başarılı performansıyla yarışmaya damgasını vurmuştu. Diriliş Ertuğrul gibi başarılı projelerde yer alan genç oyuncu, özel hayatıyla da sık sık magazin manşetlerinde kendine yer buluyor.

Başa dön tuşu