SPOR

Okan Buruk Galatasaray taraftarından tepki aldı

Süper Lig’in merakla beklenen derbilerinden biri olan Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması bitti. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği derbide gol çıkmadı. Trabzonspor’un Galatasaray’ı konuk ettiği heyecan dolu karşılaşmada 0-0’lık skor bozulmadı. Maçın ardından Galatasaray taraftarları Okan hocaya eleştiri yağdırdı. Derbiden gol bekleyen taraftarlar Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a tepki gösterdi.

Süper Lig’in merakla beklenen derbilerinden biri olan Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması bitti. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği derbide gol çıkmadı. Trabzonspor’un Galatasaray’ı konuk ettiği heyecan dolu karşılaşmada 0-0’lık skor bozulmadı. Maçın ardından Galatasaray taraftarları Okan hocaya eleştiri yağdırdı. Derbiden gol bekleyen taraftarlar Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a tepki gösterdi. Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması golsüz tamamlandı. Herkesin merakla beklediği derbi maçında her iki takımdan da gol çıkmadı. Hem Trabzonspor taraftarları hem de Galatasaray taraftarları bu heyecanlı maçtan gol çıkmasını bekliyordu. Beraberlik tahminlerinin de fazla olduğu karşılaşma golsüz tamamlandı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise maç sonrasında sosyal medyanın gündemine oturdu.

DERBİ BERABERE BİTTİ

Trabzonspor, rakibi Galatasaray’ı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde ağırladı. Nefeslerin tutulduğu derbi maçında heyecan doruktaydı. Hem Trabzonspor taraftarları hem de sarı kırmızılı taraftarların gol beklentisi karşılanamadı. İlk yarı 0-0 tamamlanırken maçın ikinci yarısında da beklenen gol gelmedi ve karşılaşma 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

OKAN BURUK’A TEPKİ

Derbi maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray taraftarlarından tepki aldı. Oyuncu değişiklikleri, oyun planı ve saha kenarındaki tepkileriyle taraftarın tepkisini çeken Okan Buruk, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sarı kırmızılı taraftarlar 0-0’lık skoru eleştirirken teknik direktör Okan Buruk’u da eleştiri yağmuruna tuttu. Okan Buruk’un takıma hakim olmadığına dair yorumlar yapılırken ‘Okan Buruk istifa’ yorumları da geldi.

Başa dön tuşu