SPOR

Galatasaray’ın Yeni Transferi Icardi İstanbul’a İner İnmez Çapkınlık Yaptı!

Galatasaray'ın dün akşam İstanbul'a getirdiği transferi İcardi'nin görüntüleri sosyal medyanın diline düştü.

Galatasaray Spor Kulübü dün akşam dünyaca ünlü futbolcu yıldız Mauro İcardi’yi Türkiye’ye getirdi. Havaalında taraftarların büyük bir coşkuyla karşıladığı İcardi ve ailesi gördükleri ilgi karşısında mutluluklarını gizlemedi.

Çapkınlıkları ile ünlü olan Mauro İcardi en son takım arkadaşının eşi Wanda Nara ile ilişki yaşamış ve ikili evlenmişti. Ancak Mauro İcardi durulmamış ve sürekli olarak çapkınlığında dair haberler çıkmıştı. Eşiyle sıklıkla ayrılma noktasına gelen Mauro İcardi, her defasında eşini ikna etmeyi başarmış ve barışmıştı.

Sosyal medya da daha Mauro İcardi transferi henüz gerçekleşmemişken kullanıcılar Mauro İcardi’nin çapkınlıklarına dair komik editler yapmıştı.

Dün İstanbul’a inen Mauro İcardi daha iner inmez kendini belli ederek sosyal medyanın diline düştü. Çapkınlığı ile bilinen yakışıklı oyuncu röportaj vereceği sırada önünden geçen genç bir kıza attığı bakışla Twitter’ın diline dolandı..

DAHA İNER İNMEZ ÇAPKINLIK!

Dün büyük bir coşkuyla karşılanan Mauro İcardi röportaj vereceği sırada bakışıyla gündem oldu. Çapkınlıkları ile pek çok skandala karışan yıldız futbolcunun dün ki görüntüsü sosyal medya da paylaşım rekoru kırdı.

Mauro İcardi röportaj sırasında önünden geçen genç bir kadına attığı bakışla dile dolandı. Mauro İcardi’nin o ana ait görüntüleri sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Kullanıcılar İcardi’nin o görüntülerini alıntılayarak adeta mizah şelalesi yaptı. İcardi için “Olum dur daha yeni indin” yorumları yapıldı.

iŞTE O ANLAR

Başa dön tuşu