YÜREĞİR

ÇELİKCAN “KADINLARA ÖZEL ÖNEM VERİYORUZ

Kahvaltıda vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Kadınların yoğun olarak katıldığı kahvaltı programlarında bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Biz gelmeden önce böyle sizlerle bir araya gelebileceğimiz 1 tane bile yer yokken bugün 11 tane kültürevi yaparak sizlerle bir araya geliyoruz. Etkinlikler yapıyoruz. Bu hizmetleri hükümetimizin desteğini arkamıza alarak yapıyoruz. Hizmetlerin kesintiye uğramaması için 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda evet demeliyiz." şeklinde konuştu.

 

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ise yaptığı konuşmada AK kadroların 15 yıldan bu yana kesintisiz hizmetinin devam ettiğini belirterek "AK Parti ve kadroların vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bunun en güzel örneğini Yüreğir'de yaşıyoruz. Sosyal kültürel belediyecilik adına çok güzel çalışmalar yapılıyor.

 

Bugün içersinde bulunduğumuz kültürevi bunlara en güzel örnektir. Yüreğir AK Belediyecilik sayesinde birçok ilklerle tanıştı.Bu hizmetlerin devamı için 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda evet demenizi istiyorum." şeklinde konuştu. Programa AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar eşi Sare Ünüvar  Yüreğir Belediyesi bayan meclis üyeleri ve Başkan Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan katıldılar.

 

PTT EVLERİ MAHALLESİNE KAPALI YÜZME HAVUZU MÜJDESİ

 

PTT Evleri Mahallesi'ne modern bir spor tesisi yapılacağını belirten Başkan Çelikcan "İçerisinde yaz kış hizmet verecek bir yüzme havuzunun olduğu yüzme havuzunun ilkini PTT Evleri Mahallemize yapacağız. Yakında ihalesini gerçekleştireceğiz.

 

İkincisini ise Atakent Mahallemize yapmayı planlıyoruz. Yüzme havuzu tamamlandığında kadınlarımıza özel günler düzenleyeceğiz. O günler sadece kadınlara özel olacak. Okullarımızda beden eğitimi derslerini burada görebilecekler. İçerisinde basketbol, voleybol  sahası ve fitnıs salonu da olacaktır. Yüreğir'e hayırlı olsun." diyerek inşaatın kısa sürede bitirileceğini belirtti.

 

EĞİTİMLİ KADIN, DÜZENLİ AİLE VE HUZURLU TOPLUM

 

Kadınların ailede ve toplumda özel bir önemi olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Çocuklarımız ailede ilk eğitimi annesinden alır. Eğitimli bir anne, düzenli bir aile ve huzurlu bir toplum demektir. Bunun için hizmete açtığımız kültürevlerimizde kadınlarımızın eğitilmesi ve bilinçlenmesi amacıyla toplantılar ve seminerlerle kadınlarımızın bilinçlenmesi için çalışıyoruz. Yüreğir'de kadın meclis üyesi sayımız diğer ilçelerden daha fazla. Sizleri onlar mecliste temsil etmektedirler." dedi.

 

HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN EVET

 

Türkiye'nin 15 yıldan bu yana her türlü engellemelere rağmen büyümeye devam ettiğini belirten Başkan Çelikcan yatırımların ve hizmetlerin daha da hızlanması için 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin oylanacağı referandumda evet denmesi gerektiğini belirterek: "Yeni sistemde hükümet bürokrasi engelinden kurtulup daha hızlı karar alacak. Çiftbaşlılık ortadan kalkacak. Terörle mücadele daha etkin bir şekilde yapılacak. Siyasi istikrar sağlanacak olup erken seçimler tarih olacak. Herkes uzun vadeli düşünüp planlı yatırım yapabilecektir." diyerek evet demenin Türkiye'nin önünü sonuna açacağını belirtti.

Başa dön tuşu