SİYASET

Yerelden sonra genel iktidara yürüyoruz

Sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışına yurttaşların büyük destek verdiğine dikkat çeken Barut, "Yerel iktidardan sonra genel iktidar hedefiyle durmadan çalışıyoruz. Halkımız ilk seçimde ülkemizi iflasa sürükleyen iş bilmezlerden hesap soracak ve halkçı yönetim anlayışını iş başına getirecektir" dedi.

İLK ZİYARET ZMO'YA

Antalya'yı ikinci memleketi olarak niteleyen CHP Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, ilk olarak Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Vural Şahin ile buluştu. Meslektaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan Barut, ZMO Şube Başkanı Vural Şahin ile ziraat mühendisi meslektaşları, çiftçileri, tarımı ve sektörün sorunlarını değerlendirip gündemdeki gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

DESTAN YAZAN BAŞKANLARLA GÖRÜŞTÜ

Geçmiş dönem Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı, CHP Kurultay Delegesi ve yakın arkadaşı Vahap Tuncer ile birlikte Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı da ziyaret eden Barut, yaptıkları başarılı çalışmalar için Başkan Uysal'ı kutladı. Vahap Tuncer'in yanı sıra CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i de makamında ziyaret eden Barut, "Başkanımız göreve geldikten sonra ve salgın sürecinde de olağanüstü hizmetlere imza atarak Antalya'nın kaderini değiştirdi.  Sevgili başkanımıza nazik ilgisi için teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Geçmiş dönem Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ve Vahap Tuncer ile birlikte Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'i de ziyaret eden Barut, Başkan Uysal'a da görevinde başarılar dileyip hizmetleri için teşekkür etti. Parti Meclisi (PM) Üyesi ve CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile de görüşen Barut, kent ve ülke gündemi hakkında sohbet etti. Antalya'da son olarak CHP İl Örgütü'nü de ziyaret eden Ayhan Barut, İl Başkanı Nusret Bayar ve İl Yöneticileri ile sohbet etti.

"HALKÇI YÖNETİM ANLAYIŞI GENEL İKTİDARA YÜRÜYOR"

Antalya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti anlatan ve 31 Mart'ta seçilerek hizmetleriyle büyük takdir toplayan belediye başkanlarına teşekkür eden Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"İkinci memleketim olarak gördüğüm Antalya'da çok güzel şeylere tanıklık ettik. Antalyalı yurttaşlarımız 31 Mart 2019 seçimlerinde büyük bir destekle göreve getirdikleri belediye başkanlarımızdan ve üstün hizmetlerinden oldukça memnunlar. Salgın öncesinde olduğu gibi belediye başkanlarımız salgın sürecinde de halkın hep yanında olup her zaman desteklerini sundular.  İnanıyoruz ki yerel iktidardan sonra halka hizmet aşkıyla süren bu yürüyüşümüz genel iktidar ile taçlanacak. Başkanlarımızın bu denli takdir toplaması bunun en büyük kanıtıdır. Salgın öncesinde zaten ekonomik ve siyasi krizle boğuşan ülkemizde ocaklar zaten tütmüyordu ama şimdi tam anlamıyla yangın yerine döndü. Aş ve iş bulamayan yurttaşımız, ürettiğinden kazanamayan çiftçimiz, siftahsız dükkan kapatan esnafımız, salgında iyice perişan oldu. Ülkemiz bu karanlıktan ancak yerel yönetimlerimizde hayat bulan halkçı yönetim anlayışının genel iktidara gelmesiyle kurtulacak. Yerel iktidardan sonra genel iktidar hedefiyle durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Halkımız, ilk seçimde ülkemizi iflasa sürükleyen iş bilmezlerden sandıkta hesap soracak ve halkçı yönetim anlayışını iş başına getirecektir."

Başa dön tuşu