BÜYÜKŞEHİR

Adana’da birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürülen Melek Yıldırım’ın babası: Melekler ölmez

Adana'da 3 çocuk annesi Melek Yıldırım, balkonda çocuklarının yanında uyuduğu sırada dini nikahlı birlikte yaşadığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kızının cenazesini almak için adli tıp Kurumu'na giden baba ise yaptığı açıklama ile yürek yaktı.

Adana’da iki çocuğunun yanında balkonda uyuduğu sırada birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi tarafından öldürülen Melek Yıldırım’ın babası Cumali Şahin evlat acısı ile ilgili konuştu. Kızını öldüren caninin gereken cezayı almasını istediğini belirten baba, “Melekler Ölmez” ifadelerini kullandı

3 AY ÖNCE DİNİ NİKAH KIYDILAR

Adana’da üç çocuk annesi Melek Yıldırım, 3 ay önce dini nikah kıyarak birlikte yaşamaya başladığı Ramazan Ü. tarafından öldürüldü. Melek Yıldırım’ın başka birisiyle resmi nikahının devam ettiği ve boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Talihsiz kadın, üç çocuğunun babası olan boşanma aşamasındaki eşi ile görüştüğü için öldürüldü. Alınan bilgiye göre katil zanlısı, talihsiz kadın balkonda çocukları ile birlikte uyuduğu sırada balkon demirlerinden tırmanarak genç kadını uykusunda kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

ÖLDÜRÜLEN KADININ BABASINDAN AÇIKLAMA

Birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürülen 3 çocuk annesi Melek Yıldırım’ın babası bugün adli tıp kurumunda kızının cenazesini teslim almak için bekledi. Gazetecilere açıklama yapan Cumali Şahin, kızının daha önce kendisine geldiğini ve şiddet gördüğü için gözlerini mosmor olduğunu söyledi. Kızının geri dönmesine izin vermek istemediğini ancak ısrarla geri döndüğünü belirten Baba, kızının öldürülmeden önce yine şiddet gördüğünü dile getirdi. Kızına o evden almak istediğini söyleyen baba, gelip almak istediğini fakat buna yine kızının kendisinin engel olduğunu ifade etti. Kızını öldüren şahsa hak ettiği en yüksek cezanın verilmesini isteyen Baba bir daha melekler öldürülmesinin ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu