GENEL

Ankara’da fırtına nedeniyle Adliye’nin tavanı çöktü

Ankara'da sağanak yağış ve fırtına etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen peş peşe uyarıların ardından Ankara’da sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Kentte etkili olan sağanak ve fırtına sebebiyle ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, yollar göle döndü. Meydana gelen fırtına nedeniyle Ankara Adliyesi’nin tavanı çöktü.

Ankara’da sağanak yağış ve fırtına etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen peş peşe uyarıların ardından Ankara’da sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Kentte etkili olan sağanak ve fırtına sebebiyle ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, yollar göle döndü. Meydana gelen fırtına nedeniyle Ankara Adliyesi’nin tavanı çöktü. Başkent’te sağanak ve fırtına etkili oluyor. Kısa süre içinde etkili olan sağanak ve fırtınanın ardından çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, yollar göle döndü. Çankaya ilçesi başta olmak üzere kent merkezinde çok sayıda yerde su baskınları meydana gelirken fırtına sebebiyle Ankara Adliyesi’nin tavanı çöktü.

ADLİYE’NİN TAVANI ÇÖKTÜ

Bu sabah saatlerinde İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından Başkent Ankara’da da kuvvetli yağış etkisini göstermeye başladı. Ankara’da meydana gelen sağanak ve fırtına sebebiyle ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, yollar göle döndü. Meydana gelen fırtına sebebiyle Ankara Adliyesi’nin tavanı çöktü. Ankara Adalet Sarayı’nda C Blok zemin katta yer alan Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu’nun tavanı çöktü. Yaşanan yoğun fırtına sebebiyle tavanda çökme meydana gelirken adliye personellerinin güvenlik önlemleri sebebiyle odaya giriş ve çıkışlarının geçici bir süreliğine kapatıldığı bilgisine ulaşıldı.

İSTANBUL’DA DA ADLİYE’NİN TAVANI ÇÖKMÜŞTÜ

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da İstanbul’da benzer bir durum yaşanmıştı. İstanbul Karta’da bulunan Anadolu Adliyesi’nde sulh ceza mahkemelerinin bulunduğu B Blok 1. katta asma tavanda çökme meydana gelmişti.

YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Ankara’da meydana gelen sağanak yağış ve fırtına sebebiyle ağaçlar devrildi, yollar göle döndü. Yaklaşık 20 dakika süren fırtına ve sağanak yağışın ardından Kızılay semtinde ağaçların devrildiği görüldü.

Başa dön tuşu