SARIÇAM

Sarıçam Belediyesinden vatandaşlara her sabah Çorba ikramı

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kış aylarına girilen soğuk aylarda vatandaşlara böyle bir ikramı uygun gördüklerini, düzenli olarak her gün dağıtımının yapılacağını söyledi.

Sarıçam Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Çorba-ekmek ikramı Kozan Yolu üzerinde vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde yapılıyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her gün sabahın erken saatlerinde 05.00 ila 07.30 arasında işe giden vatandaşlara hazırlanan aracın çeşmesinden Çorba ikramı yapıldığını ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ,”Soğuk kış ayları boyunca çorba vatandaşlarımıza ikram olarak dağıtılacak. Soğuk kış günlerinde işe giderken vatandaşlarımızın bir nebze de olsa içlerini sıcak çorba ile ısıtmak istedik. Bu da günde yaklaşık 500 kişiye karşılık buluyor. Vatandaşlarımızın her kesimine yönelik çalışmalar yürüten belediyemiz bu tür etkinliklere de imza atıyor. Daha önce de yaz aylarında değişik mahallelerimizde belirlenen noktalarda vatandaşlarımıza limonata ikramında bulunulmuştu.”dedi.

Başkan Bilal Uludağ, Çorba ikramının belirlenen bölgede düzenli olarak her gün kış ayları bitimine kadar yapılacağını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu