YÜREĞİR

Adana’da 90 yaşındaki kadının kazara vurularak öldüğü olayla ilgili 5 kişi tutuklandı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde Geçtiğimiz günlerde 90 yaşındaki kadının hayatını kaybetmesine sebep olan olayla ilgili olarak 7 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’nın Merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde 24 Eylül tarihinde iki grup arasında silahlı kavga çıkmıştı. Bu sırada evinin önünde kına gecesine gitmek için hazırlanan 90 yaşındaki Rahime Eker başından vurularak Hayatını kaybetmişti. Rahime Eker’in torunu  S.Y. ve 4 zanlı da yaralanmıştı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturma ile ilgili yeni bilgiler geldi. Kavgaya karışan gruplardan birinin olaylarının yakınlarında bir evde saklandığını tespit eden ekipler ikamete düzenledikleri operasyonda Yusuf D. (28), Abdullah K. (29) ve Umut G. (32) ile bu kişilerin aracını sakladığı öne sürülen Bedirhan T’yi (20)’yi gözaltına aldı. Yaralandığı tespit edilen Yusuf D. gözaltına alındıktan sonra hastaneye sevk edildi.

5 kişi tutuklandı

Hastanede tedavileri tamamlanan kişilerle birlikte gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorguları sona erdi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu