GENEL

İstanbul’u kana bulayacaktı! Murat Karayılan’ın talimat verdiği PKK’lı terörist yakalandı

Murat Karayılan’dan talimat alan ve İran’dan Türkiye’ye eylem yapmak üzere gelen PKK’lı terörist İstanbul’da kıskıvrak yakalandı. Eylem hazırlığındaki teröristin yakalandığı haberini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu, Emniyet İstihbarat ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü tebrik etti.

Murat Karayılan’dan talimat alan ve İran’dan Türkiye’ye eylem yapmak üzere gelen PKK’lı terörist İstanbul’da kıskıvrak yakalandı. Eylem hazırlığındaki teröristin yakalandığı haberini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu, Emniyet İstihbarat ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü tebrik etti. Terörle mücadele yurt içinde ve yırt dışında hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımla İstanbul’da eylem hazırlığında olan ve güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen terörist hakkında bilgi verdi. Murat Karayılan’ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye’ye gelen PKK’lı terörist İstanbul’da yakalandı.

EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİST YAKALANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerinin terör örgütlerine karşı operasyonları hem yurt içinde hem de yurt dışında hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla teröre karşı alınan başarılı sonuçları kamuoyuna duyuruyor. Bakan Süleyman Soylu’nun paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Murat Karayılan’ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye’ye geçen ve eylem hazırlığında olan bir PKK’lı teröristin güvenlik güçleri tarafından yakalandığını duyurdu.

EMNİYET GÜÇLERİNİ TEBRİK ETTİ

PKK’nın sözde özel kuvvetlerine mensup Seydo Botan Gever kod adlı Mehdi Mıhçı, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonuyla İstanbul’da yakalandı. PKK’lı teröristin İstanbul’a eylem yapmak ve yaptırmak için geldiği ve sahte kimlik kullandığı tespit edildi. Yakalanan teröristin ayrıca diğer teröristlere de bomba eğitimi veren kişi olduğu bilgisine yer verildi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Bakan Soylu, ‘Emniyet İstihbarat ve İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze tebrikler’ notunu düştü.

Başa dön tuşu