SEYHAN

Adana’da kan donduran olay! Polisin ihbar üzerine gittiği evde yaşlı kadın ölü oğlu ise bilekleri kesilmiş şekilde yaralı bulundu

Adana'da polis ekipleri ihbar üzerine gittikleri evde Yatağa bağımlı olarak yaşayan Neriman Güngör isimli yaşlı kadını ölü boğulurken birlikte yaşadığı oğlu 22 yaşındaki Ş.G.’yi Bilekleri kesilmiş şekilde ağır yaralı buldu.

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Ş.G., Kısa süre önce yatalak ve hasta olan annesi Neriman Güngör’ün bakımını üstlenerek Fatih Mahallesi’nde bir binanın zemin katında yerleşti. Sabah saatlerinde üst komşu Güngör’ün evine indi ancak kapıyı açan olmadı. Ş.G., Eve gelen komşuya kapıyı açmak yerine sağlık ve polis ekiplerini çağırmasını söyledi.

KOMŞU POLİSİ ARADI

Bunun üzerine komşu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen ekipler içeriye girdiklerinde Neriman Güngör’ü yatağında hareketsiz yatarken bulurken oğlu Ş.G.’yi ise banyoda bilekleri kesilmiş halde kanlar içinde buldu. Olay yerinde yapılan incelemede Neriman Güngör’ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı olan oğlu ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

UZUN ZAMANDAN BERİ PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI BULUNUYORMUŞ

Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından yaşlı kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Evde ağır yaralı olarak bulunan oğlu ise Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı öğrenilirken annesinin bakımını üstlenen Ş.G.’nin uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Başa dön tuşu