YAŞAM

01 Burda AVM pek çok ilki gerçekleştiriyor

Adana ve bölge halkının ilk kez 01 Burda’da deneyimleyeceği hizmetler arasında click & collect, emanet hizmeti, iade ürün teslimatı, deneme kabini, tax free, vestiyer, powerbank, wi-fi, bebek arabası, engelli ve hasta hizmeti, kültür sanat etkinlikleri için bilet temini, elektrikli araç şarj istasyonu, vale, bebek bakım odası ve oto yıkama hizmeti yer alıyor.

01 Burda’nın bölgeye yeni standartlar getiren uygulamalarından biri tax free hizmeti. Yabancı ve yurtdışında yaşayan 01 Burda AVM misafirleri, havalimanında işlem yapmadan, alışverişlerinin vergi iadesini müşteri hizmetlerinden hemen tahsil edebiliyor. Tüketiciler, direkt ödeme sistemiyle 01 Burda farkını yaşıyor.

Şehrin alışveriş anlayışına yeni bir bakış açısı kazandıran 01 Burda, AVM içerisindeki her noktada yüksek hızla ücretsiz wi-fi internet hizmeti veriyor. Böylelikle 01 Burda ziyaretçileri AVM’de baktıkları ürünleri rahatlıkla online ortamda da araştırabiliyor. 01 Burda AVM, wi-fi hizmetiyle misafirlerinin internete her an bağlanabilmesine olanak tanıyor.

Konuklarının değişen ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulunduran 01 Burda AVM, bebek arabası hizmeti sağlıyor. Çocuklu aileler, 01 Burda AVM’nin müşteri hizmetlerinden ücretsiz bebek arabası temin edebiliyor.

Bölge halkına daha geniş çerçevede hizmet verme hedefiyle hareket eden 01 Burda’da, misafirlerin AVM içerisinde rahatça dolaşabilmelerini sağlayan emanet hizmeti sunuluyor. 01 Burda konukları, müşteri hizmetleri bölümündeki kilitli kasalara eşyalarını bırakıyor, çıkarken teslim alıyor. 01 Burda AVM’nin fark yaratan uygulamalarından biri de vestiyer hizmeti. 01 Burda’ya gelenler, valizini, montunu vestiyere ücretsiz bırakabiliyor. Ellerinde ağırlık olmadan AVM içerisinde gezebiliyor.

01 Burda AVM’de kültür ve sanata ulaşmak da çok kolay. 01 Burda AVM’nin zemin katında bulunan gişelerde, 01 Burda PGM, Cinemapink ve Jolly Joker’deki tüm etkinliklerle ilgili bilgi veriliyor ve bilet satışı yapılıyor.

Ziyaretçiler, 01 Burda’da kimliklerini bırakarak ödünç alabilecekleri mobil şarj hizmetinden ücretsiz yararlanabiliyor. 01 Burda’nın fiziksel engelli, yaşlı veya hasta misafirleri için müşteri hizmetleri bölümünde ücretsiz kullanılabilen tekerlekli sandalyeler bulunuyor. İnternetten sipariş ettikleri ürünü teslim aldıktan sonra deneyip beğenmeyenler, 01 Burda’nın deneme kabini hizmetiyle anında iade edebiliyor. 01 Burda AVM otopark katında elektrikli araç şarj istasyonu yer alıyor. AVM’nin 2 kapısında sunulan vale hizmeti, bebek bakım odaları ve oto yıkama hizmeti de 01 Burda AVM’nin alışverişi kolaylaştıran hizmetleri arasında yer alıyor.

Ziyaretçilerine sunduğu fırsatlarla daima yeniliklere imza atan 01 Burda AVM, sunduğu “Click & Collect” uygulamasıyla alışverişi misafirleri için keyfe dönüştürüyor. Anlaşmalı markalardan online alışveriş yapanlar, ürünlerini 01 Burda müşteri hizmetlerinden hızlı ve kolayca teslim alıyor. 01 Burda AVM’yi tercih edenler, internet üzerinden aldıkları ürünü haftanın 7 günü müşteri hizmetleri noktasından iade edebiliyor.

01 Burda AVM, benzersiz bir alışveriş ve yaşam deneyimi için tüm ziyaretçilerini bekliyor.

İyi çalışmalar.

Başa dön tuşu