MEDYA

1 Kadın 1 Erkek dizisi Netflix’te

Bir döneme damgasını uran ve en çok izlenen yapımlardan biri olan 1 Kadın 1 Erkek dizisi geri dönüyor. Demet Evgar ve Emre Karayel’in başrolünde olduğu komedi dizisi sevenleriyle yeniden buluşacak. Sevilen dizinin Netflix’te yayınlanacağı öğrenildi. 1 Kadın 1 Erkek dizisinin geri döndüğünü duyan izleyiciler dizinin yayın tarihini araştırmaya başladı. Netflix’te yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi de açıklandı. Zeynep ve Ozan’ın başına gelen komik olayları konu alan diziyle ilgili araştırmalar sürüyor.

1 Kadın 1 Erkek dizisi Kanada yapımı Un gars, une fille dizisinden uyarlanmıştır. Zeynep ve Ozan arasındaki ilişkiyi konu alan dizide çiftin gündelik hayatta başına gelen komik olaylar ekrana aktarılmıştır. İzleyicinin severek takip ettiği 1 Kadın 1 Erkek dizisinin başrollerinde ise ünlü oyuncular Demet Evgar ile Emre Karayel yer alıyor. Dizide Zeynep karakteri Demet Evgar, Ozan karakteri ise Emre Karayel tarafından canlandırılıyor. Bir döneme damgasını vuran dizi Netflix’te yayınlanacak.

BİR DÖNEME DAMGA VURDU

2008 yılında TürkMax’ta yayın hayatına başlayan 1 Kadın 1 Erkek dizisi 2012 yılında ise Star TV ekranlarında yayın hayatına devam etti. İzleyici tarafından çok sevilen ve izlenme rekorları kıran dizi 2013 yılında final yaparak ekrana veda etti. 2014 yılında FOX’ta tekrar ekrana dönen sevilen dizi, 2015 yılında ise tekrar final yaparak ekrana veda etti.

1 KADIN 1 ERKEK GERİ DÖNÜYOR

Kanada yapımı Un gars, une fille dizisinden uyarlanan 1 Kadın 1 Erkek dizisi geri dönüyor. Demet Evgar ve Emre Karayel’in başrolünde olduğu dizi Zeynep ve Ozan’ın maceraları ile tekrar izleyicilerle buluşacak. Bir döneme damga vuran ve herkesi ekrana kilitleyen 1 Kadın 1 Erkek dizisi 15 Eylül’de Netflix Türkiye’de yayınlanacak.

 

Başa dön tuşu