ÜNİVERSİTE

107 İnşaat Mühendisi ÇÜ’den Mezun Oldu

ÇÜ Mühendislik Fakültesi’nde son 4 yılıdır fakülte birincilerini ve dereceye giren öğrencileri çıkaran İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Mithat Özsan Amfisi’nde düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

 

Fakülte Birincisi ve İkincisi Aynı Bölümden

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ahmad Al Masalmeh Fakülte birincisi olurken Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay öğrenciye plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Fakülteyi ikinci sırada bitiren öğrenci de yine aynı bölümden Mehmet Buğra Özbey oldu.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende bölüm ve fakülte birincisi Ahmad Al Masalmeh öğrenciler adına konuştu.

 

Prof. Dr. Çağatay Başarısı Nedeniyle Öğrencilerini Tebrik Etti

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, fakülte birincisinin Suriyeli öğrenci olduğunu söyledi ve öğrencinin başarısı nedeniyle tebrik etti. Prof. Dr. Çağatay daha önceki yıllarda da fakülte birincisinin kendi bölümlerinden olduğunu hatırlatarak, bu yılda bölümlerinden bir öğrencinin birinci olmasının kendisi ve bölümü adına çok sevindirici olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Çağatay, Bölümde 1066 öğrenci ile Fakültedeki en fazla öğrencisi olan bölümlerden olan İnşaat Mühendisliği’nde hep en yeni teknolojileri kullanarak çağdaş eğitime önem verdiğini de belirtti.

 

Keplerini Havaya Fırlatarak Mezun Oldular

ÇÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezuniyet töreni açılış konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve diplomalarının verilmesinin ardından 107 İnşaat Mühendisi, Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay’dan diplomalarını aldı.  Öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun oldu.

Başa dön tuşu