ÇUKUROVA

Adana’da 500 bin lira değerinde 12 hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Adana’da 12 ayrı hırsızlık olayına karışan ve 500 bin lira değerinde malzeme çaldığı iddia edilen Hırsızlık şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’da hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık şüphelisinin 12 ayrı olaya karıştığı ve yaklaşık 500 bin lira değerinde malzeme çaldığı iddia edildi.

4 evden 400 bin lira değerinde malzeme çaldı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kent merkezinde son bir ayda gerçekleşen hırsızlık ve kapkaç olayları ile ilgili çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda 4 evden 400 bin lira değerinde malzeme ve 6 Motosiklet ile 2 katının cep telefonlarını kaç yöntemi ile çalan şüphelinin kimliği belirlendi.

Çukurova’daki hırsızlık kameralara yansıdı

Şüphelinin Mehmet Halil K. Olduğu belirlenirken 13 Eylül tarihinde Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde bir apartmanın zemin katındaki daireye Pencereden girdiği tespit edildi. Evin salonunda bulunan cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı çalan şüpheli aynı zamanda bin lira parayı alarak kayıplara karıştı. Şüphelinin tanınmamak için şapka taktığı belirlenirken apartmandan çaldığı eşyalarla çıktığı anlar güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Adresi tespit edilen şüpheli Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’ndeki bir evde yapılan baskında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelinin hakkındaki suçlamaları kabul ettiği öğrenildi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu